kwiat dorastających małoletnich...
kwiat dorastających małoletnich...
Ja w takim wieku za takie coś już bym w mordę dostał.
A tym małolatom odebrali pewnie tylko telefony aby mogli tylko korzystać z laptopów i tabletów
Część z was tu bredzi okropnie bez pomyślenia. Jeden coś o 500 plus.Drugi o patoli do odstrzału. Dobrze ,że na 99% nie wykonujecie żadnych istotnych zawodów w życiu. Wasza przenikliwość jest porównywalna z minogiem, który wie pewnie nic. Dlaczego są takie dzieci? zadaliście sobie to pytanie? Macie jakiekolwiek pojęcie o tym na czym polega wychowywanie i poświeęcanie czasu dzieciom? czy po prostu wypluwacie z siebie te werbalne wymiociny. Prawdziwa patologia do odstrzału to Wy. Bo jesteście już dorośli.
Ty na tym filmie to z lewej czy prawej?
Część z was tu bredzi okropnie bez pomyślenia. Jeden coś o 500 plus.Drugi o patoli do odstrzału. Dobrze ,że na 99% nie wykonujecie żadnych istotnych zawodów w życiu. Wasza przenikliwość jest porównywalna z minogiem, który wie pewnie nic. Dlaczego są takie dzieci? zadaliście sobie to pytanie? Macie jakiekolwiek pojęcie o tym na czym polega wychowywanie i poświeęcanie czasu dzieciom? czy po prostu wypluwacie z siebie te werbalne wymiociny. Prawdziwa patologia do odstrzału to Wy. Bo jesteście już dorośli.
no to Cie ponioslo.
(To mój pierwszy komentarz na tej stronie od kilku lat) Prawdziwa patologia została wyjaśniona. Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie