👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten obrazek tłumaczy ich psychologię
BTW cały ten cyrk to kolejna ustawka lewaków, ich bicie piany przy każdej możliwej okazji. Wciskają kobietom tabliczki z jakimiś randomowymi hasłami plus jakiś bełkot na usta i idzie taka ciemna masa i krzyczy co popadnie.
NIE WIEDZĄ DOKŁADNIE CZEGO CHCĄ ALE CHCĄ TEGO BARDZO.
A zauważyliście jak "rzetelne media" szybko zapomniały o rolnikach i ich proteście. A pieniacze szybko olali rolników bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby (przy użyciu feministek) i organizować wielodniowe protesty w Warszafce i innych miastach! Bo bab jest więcej niż rolników i "są na miejscu", można sobie protestować jednego dnia, dać odpocząć i znowu zwołać na drugi dzień.
Rolnicy się do tego nie nadawali i w końcu by się połapali...

BTW cały ten cyrk to kolejna ustawka lewaków, ich bicie piany przy każdej możliwej okazji. Wciskają kobietom tabliczki z jakimiś randomowymi hasłami plus jakiś bełkot na usta i idzie taka ciemna masa i krzyczy co popadnie.
NIE WIEDZĄ DOKŁADNIE CZEGO CHCĄ ALE CHCĄ TEGO BARDZO.
A zauważyliście jak "rzetelne media" szybko zapomniały o rolnikach i ich proteście. A pieniacze szybko olali rolników bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby (przy użyciu feministek) i organizować wielodniowe protesty w Warszafce i innych miastach! Bo bab jest więcej niż rolników i "są na miejscu", można sobie protestować jednego dnia, dać odpocząć i znowu zwołać na drugi dzień.
Rolnicy się do tego nie nadawali i w końcu by się połapali...
Piękne slogany. Pełno słówek, niestabilne emocjonalnie jednostki. Ot, lewactwo.
vivusanima napisał/a:
bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby .
Uważasz że one są głupie?
To w takim razie jak nazwiesz siebie? Bardzo głupim? Wyjątkowo głupim?
Noside napisał/a:
Ot, lewactwo.
Czy 90 procent Sadoli to wyborcy Konfederacji?
Zacytuję Klasykę
POzwolicie że zacytuję
Pozwolicie ze zacytuję klasykę:
POzwolicie że zacytuję
hdposter napisał/a:
Tyle zrozumiałem z tych krzyków
Pozwolicie ze zacytuję klasykę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie