Motocyklisci to jedna z najlepiej zorganizowanych grup społecznych w tym kraju,zloty,akcje krwiodawstwa,parady motocyklowe,ludzie mający pasje,robiący to co kochają a taki @damua siedzący cały dzień przed komputerem nazwie ich "brudaskami" No k🤬a,człowieku,zrobili ci coś panowie na zdjęciu? Rodzice nie chcą kupić komarka?

z początku myślałem, że to zdjęcia denatów z wypadku motocyklowego. Ale widzę, że tylko zmęczeni, spoko

Byle by już ciepło było to się zacznie
Ja

podpis użytkownika
Miej wyj🤬e, a będzie Ci dane.Ja
prawda w oczy kole
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

damua napisał/a:
która prawda twoja ?? czy jaka ?prawda w oczy kole

chcę kupić przyczepę taką jak ta w prawym górnym rogu, czy ktoś zna namiary?
elwiz napisał/a:
która prawda twoja ?? czy jaka ?
Błysłaś jak chrząstka w salcesonie...
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

damua napisał/a:
z tego co widzę to potrafisz sie tylko odszczekiwać jak kundelek postawiła bym ci piwo za twoje komentarze ale alkochol dozwolony jest dla osbób pełnoletnich kolego gimnazjalisto
Błysłaś jak chrząstka w salcesonie...
No tak ,każdy kto urazi twoją "dumę " czy co tam masz,albo nie wiesz co mu odpisać jest gimnazjalistą...Ciekawa ideologia ,musisz być bardzo dojrzałą osobą
Nie pisze już nic w tym temacie ,informuję Cie abyś nie odświeżała tej strony do rana ,możesz spokojnie udać się do kuchni
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

Nie pisze już nic w tym temacie ,informuję Cie abyś nie odświeżała tej strony do rana ,możesz spokojnie udać się do kuchni
podpis użytkownika

damua napisał/a:
mnie nie obraziłeś tylko tych chłopaków na zdięciu i wiele innych osób które od czasu do czasu wyluzowują się bardziej niż zwykleNo tak ,każdy kto urazi twoją "dumę " czy co tam masz,albo nie wiesz co mu odpisać jest gimnazjalistą...Ciekawa ideologia ,musisz być bardzo dojrzałą osobą
![]()

Bila napisał/a:
Kocham takie klimaty,i do k🤬y która pisała o brudasach,zapraszam i powiedz mi to patrząc mi w oczy.
wiecej "mi" k🤬a !