Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
FrasQs 2013-03-25, 11:57 12
Motocyklisci to jedna z najlepiej zorganizowanych grup społecznych w tym kraju,zloty,akcje krwiodawstwa,parady motocyklowe,ludzie mający pasje,robiący to co kochają a taki @damua siedzący cały dzień przed komputerem nazwie ich "brudaskami" No k🤬a,człowieku,zrobili ci coś panowie na zdjęciu? Rodzice nie chcą kupić komarka?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 12:05
z początku myślałem, że to zdjęcia denatów z wypadku motocyklowego. Ale widzę, że tylko zmęczeni, spoko
Zgłoś
bartos925 2013-03-25, 12:16
Byle by już ciepło było to się zacznie

podpis użytkownika

Miej wyj🤬e, a będzie Ci dane.

Ja
Zgłoś
damua 2013-03-25, 12:48
prawda w oczy kole

podpis użytkownika

,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 13:00 1
damua napisał/a:

prawda w oczy kole

która prawda twoja ?? czy jaka ?
Zgłoś
r5k5 2013-03-25, 13:04
to był chyba zgon a nie zlot ..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 14:15
chcę kupić przyczepę taką jak ta w prawym górnym rogu, czy ktoś zna namiary?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 14:29
Piwo bo moje okolice
Zgłoś
ronix69 2013-03-25, 15:17
Jezioro Gronowskie <33
Zgłoś
damua 2013-03-25, 16:40
elwiz napisał/a:

która prawda twoja ?? czy jaka ?

Błysłaś jak chrząstka w salcesonie...

podpis użytkownika

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 16:51
damua napisał/a:

Błysłaś jak chrząstka w salcesonie...

z tego co widzę to potrafisz sie tylko odszczekiwać jak kundelek postawiła bym ci piwo za twoje komentarze ale alkochol dozwolony jest dla osbób pełnoletnich kolego gimnazjalisto
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 17:09
Cześć Chojnice!
Zgłoś
damua 2013-03-25, 17:18
No tak ,każdy kto urazi twoją "dumę " czy co tam masz,albo nie wiesz co mu odpisać jest gimnazjalistą...Ciekawa ideologia ,musisz być bardzo dojrzałą osobą
Nie pisze już nic w tym temacie ,informuję Cie abyś nie odświeżała tej strony do rana ,możesz spokojnie udać się do kuchni

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 17:33
damua napisał/a:

No tak ,każdy kto urazi twoją "dumę " czy co tam masz,albo nie wiesz co mu odpisać jest gimnazjalistą...Ciekawa ideologia ,musisz być bardzo dojrzałą osobą
Nie pisze już nic w tym temacie ,informuję Cie abyś nie odświeżała tej strony do rana ,możesz spokojnie udać się do kuchni

mnie nie obraziłeś tylko tych chłopaków na zdięciu i wiele innych osób które od czasu do czasu wyluzowują się bardziej niż zwykle
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-25, 22:26
Bila napisał/a:

Kocham takie klimaty,i do k🤬y która pisała o brudasach,zapraszam i powiedz mi to patrząc mi w oczy.

wiecej "mi" k🤬a !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie