👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
soten86 napisał/a:
Na nóżkę eleganckiego powiadasz może mydełko?
Myślę, że bardziej jaki flex... 🤔
Ta pani z klejnotem na nodze to z indiańskiego plemienia Czarne Stopy . A ta bransoleta to przypomina węża czy coś tam podobnego . Deseń jak u zasrońca albo tego no... Wrzecienia czy innego padalca . wygląda ładnie i nie nietuzinkowo .
@JoSeed
Masz idealne nóżki do footjobu 👌cymes
Lizałbym godzinami
Masz idealne nóżki do footjobu 👌cymes
Lizałbym godzinami
REsadER napisał/a:
Ee, tu wystarczy raz wungla dotknąć. A potem się umyje.mam coś mocniejszego...
Zaś na stopę z tematu pani Żulietta długo pracowała. Nogi solidnie zdrewniałe, chodzi boso po asfalcie z miesiąc co najmniej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Na tą gire, to pasuje tylko elektroniczna obroża dozoru policyjnego, ewentualnie piła łańcuchowa.
Wy w tej Łodzi to dalej macie bite drogi pokryte pyłem węglowym że Śląska do palenia w piecach?
Traba napisał/a:
Wy w tej Łodzi to dalej macie bite drogi pokryte pyłem węglowym że Śląska do palenia w piecach?
A skąd! Na drogach to my elegancki żużel mamy 😊
JoSeed napisał/a:
A skąd! Na drogach to my elegancki żużel mamy 😊
I tym palicie?

Ty chyba z Łodzi to nie jesteś (przyjezdna) bo inaczej po patolsku byś odpyskowała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie