👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nieźle skontrastowane. Po jednej stronie dopalacze.com a po drugiej nagrobki ;D

@kamikadze51293
nie jestem pewien ;s zagmatwałeś moje spostrzeganie rzeczywistości...!
nie jestem pewien ;s zagmatwałeś moje spostrzeganie rzeczywistości...!

całkiem niezłe przesłanie
z dopalaczy prosto na "zaplecze" ]

ten sam scenariusz co z pavulonem w Łodzi
ps. do obrońców zioła co "dopalaczami oczy zamydlić chcą im": ten poprzestawiany szyk zdania, który co rusz jest używany to od mistrza Yody zapożyczany jest? a bo on ZIELONY kolor skóry ma. jestem na dobrym tropie
ps. do obrońców zioła co "dopalaczami oczy zamydlić chcą im": ten poprzestawiany szyk zdania, który co rusz jest używany to od mistrza Yody zapożyczany jest? a bo on ZIELONY kolor skóry ma. jestem na dobrym tropie

Twój Stary napisał/a:
Turkusowa Dziewica twoja stara jest za glupia.
Sadzic palic zalegalizowac !
Ma racje debilu bo zaraz by nie było umiaru . Sam twierdze żeby to zalegalizować ludzie się najarają a w końcu im zbrzydnie ale tego ostateniego członu się boje że właśnie im nie zbrzydnie .

Turkusowa Dziewica napisał/a:
Jak się naćpają, nie moja sprawa, chcę wtedy tylko zmiany prawa. Jeśli jakiś otumaniony kloc podejdzie do mnie, będąc pod wpływem tego syfu powinienem mieć prawo rozłupać mu czaszkę choćby moją moszną. Takie coś jest nieprzewidywalne i nie będę ryzykował, że przebije mi szyję lufką czy zgw🤬ci mnie w krzakach pod wpływem.
widać że znawca tematu jesteś. Tacy właśnie ograniczeni ludzie prowadzą do upadku tego świata.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie