Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
Gh00St2099 2020-10-27, 15:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
programista4k 2020-10-27, 16:36 2
Ta pani tak krzyczy, dlatego, że zabronili jej mordować dzieci PODEJRZANYCH o chorobę, np. o zespół dałna tak? Innymi słowy awanturuje się, bo nie wolno jej dałnów zabijać?
Zgłoś
ProVVe 2020-10-27, 16:42 1
pazuzu napisał/a:

Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie

Nie nazywajmy feministek kobietami. Popieram inicjatywę, ale nie tych odmieńców wśród kobiet
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-27, 17:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FunkyKoval5 2020-10-27, 19:06 1
Zgłoś
wins89 2020-10-27, 19:16 1
ale bym jej buta sprzedał
Zgłoś
notak 2020-10-27, 19:18
Zgłoś
focusek 2020-10-27, 20:41 3
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-10-27, 21:09
SpeedyG napisał/a:

Lewica naj***ła w głowach kobietom. One nie są w ogóle kobiece tylko wulgarne, głupie raszple. Większość nie wie w ogóle dlaczego protestują, a ich najelokwentniejsze hasła to "wypie**alać", lub coś odnoszącego się do seksu, lub narządów rozrodczych jak "moja c*pka moja sprawa".
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.

Ładnie to ująłeś
Zgłoś
baltor2004 2020-10-27, 21:11 1
Ale bydło
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-10-27, 21:12 7
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-27, 21:25 6
@focusek Żebyś się nie zesrał aby czasem od tego napinania. Tatuś stracił emeryturę? Już kubusiowym focuskiem nie ma za co jeździć?
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-10-28, 0:00 2
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-28, 0:18
ANALizator napisał/a:

Jarek sra na nich wszystkich, bo dla niego to banda śmieci i gówien

Dla Jarka wszyscy obywatele to banda śmieci i gówien
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-28, 0:45 1
@up To jest wszystko gra, a "dziel i rządź" działa jak złoto mimo, że się ostrzega ludzi wprost. A tacy jak Ty łykają to jak pelikany i grzecznie się radykalizują tak jak ich podpuszczono (zresztą niezbyt wyszukanie)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem