Tak się weryfikuje i wzmacnia społeczność, najlepsi przetrwają, najsłabsi giną. Do odważnych świat należy
dobra będąc małolatem skakałem po garażach, wchodziło się na dach wieżowca ale takich rzeczy nie odp🤬lałem za dzieciaka
młody chyba ćwiczy jestem hardkorem !

Na dworze. Hahahha. W niektórych mentalność chłopa pańszczyźnianego który chodzi jebac jak karaluch na dworze pańskim zostaje przekazana genetycznie i dalej jest silna.
Nie na pole. Nie na dwór. Tylko n zewnątrz jelopie.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wiewór napisał/a:
Na dworze. Hahahha. W niektórych mentalność chłopa pańszczyźnianego który chodzi jebac jak karaluch na dworze pańskim zostaje przekazana genetycznie i dalej jest silna.
Obie formy regionalizmu są oficjalnie dopuszczalne w języku polskim, więc się nie kompromituj i nie obrażaj innych.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Kurde, jak miałem z 7 lat, matka kupiła mi takich spadochroniarzy plastikowych z foliowym spadochroniarzem. To je z bratem rzucaliśmy z dachy bloku, tak z 12 pięter...
Aż okresu dostałam
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....
to jest przyklad gorszych cpunow od tych co gina przez narkotyki. Bo tego typu ludzie gina w wypadkach drogowych zabierajac ze soba innych, by poczuc adrenalinke.