Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Sytuacja z dzisiaj. Idę sobie około południa i w pewnym momencie zauważam panią z dzieckiem. Pani owa (lat na oko ponad trzydzieści) idzie tylko w samej bluzeczce, a było dość zimno. Po drugiej stronie ulicy zaś zaparkowany był samochód (na który na początku nie zwróciłem uwagi) z którego wychodzi, powiedzmy sobie pewien "jegomość".
Na widok owego pana, wspomniana wcześniej pani staje w miejscu, wręcza dziecku jakiś pakunek i czym prędzej chce odejść, ale owy pan w takie słowa się odzywa:

- Wracaj tutaj ku*wo zdradziecka, co uciekasz?
- Nie chce patrzeć na takiego sku*wielca!
- To ty się puściłaś, jesteś gównianą matką!
- To ty jesteś gównianym ojcem!

W tym momencie pani śpiesznym krokiem odchodzi, dzieciak podchodzi do samochodu, a (tak myślę) jego ojciec, drze się używając takich słów: "Jesteś zerem, rozumiesz? Jesteś zerem". A po kilku powtórzeniach tej frazy, z jego ust padają takie świąteczne "życzenia": "I życzę ci c🤬ja na święta!".
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-27, 2:26
necrofallus8 napisał/a:

Lepiej być z Radomia niż z sosnowca...

Lepiej być z Sosnowca niż modlić się o powrót adasia swojego pana od gw🤬tu anala i lizać mu Dupę po wsze czasy szfabskim ozorem zabij se frele na klatce sch.

Z matury daje Ci "wróć do tych co się właśnie urodzili " -99999999
Zgłoś
ulifont 2013-12-27, 9:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem