👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale oni tak zawsze! Tylko kończy się ich trasa obok jakiegoś zatłoczonego miejsca.
Co to dla nich jak normalnie jeżdżą z autem pełnym C4, wiec tutaj pewno nawet mu tętno nie skoczyło
Powiele kogoś komentarz do podobnego materiału.
"Niech się bawią, jak skończy się ropa to na wielbłądach tyle nie wycisną."
"Niech się bawią, jak skończy się ropa to na wielbłądach tyle nie wycisną."

I podczas jazdy uczą się niemieckiego aby wiedzieć jak napisać wniosek o zasiłek w swojej nowej ojczyźnie

Nie ma żadnego skilla bo stracił panowanie. Parę razy pomajtać na boku przy takiej prędkości to każdy potrafi. Tylko potem trzeba z tego wyjść

@Aridion najprawdopodobniej to, że są od Ciebie bogatsi i bardziej zaradni.
Brodni? Widziałeś kiedyś na oczy bogatego araba?
Może i są inni, ale przez Ciebie w tej chwili przemawia zwykła zazdrość co jest trochę żałosne.
Brodni? Widziałeś kiedyś na oczy bogatego araba?
Może i są inni, ale przez Ciebie w tej chwili przemawia zwykła zazdrość co jest trochę żałosne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie