📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Nie używa się BMW do tego by komuś odpalić samochód bo jak się spali klema minusowa ibs to koszt 1000zl radzę sprawdzić kto ja ma. Żeby nie było rozczarowań
Tam musiał być jakiś wyciek benzyny. Tak nie pali się zwykła pomyłkowa zamiana biegunów akumulatora. Wygląda jak by opary paliwa i samo paliwo zapaliły się od iskry powstałej przy odłączaniu kabla.
baronturbina napisał/a:
Jak dla mnie nie ładował tylko jedno od drugiego chciał odpalić i bieguny zamienił. Tuleni aż tyle ale napewno jest tu ekspert od prostowników.
A jak tylko kontent jest o ukrakach to dziwnie milczysz. A taki jesteś mądry balon.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
W Indiach, to by 5 godzin wiadra szukali, nie mówiąc już o źródle wody.
A ciekawe co by zrobili w Republice Południowej Afryki
demon1988demon napisał/a:
Nie używa się BMW do tego by komuś odpalić samochód bo jak się spali klema minusowa ibs to koszt 1000zl radzę sprawdzić kto ja ma. Żeby nie było rozczarowań
Z tego powodu są specjalne punkty pod maską, do których należy podłączyć kable rozruchowe.
[ Dodano 2024-10-01, 22:08 ]
Takie o:

koniskooooo napisał/a:
Pół wioski spłonęło by żywcem.
BigLebovsky napisał/a:
A jak tylko kontent jest o ukrakach to dziwnie milczysz. A taki jesteś mądry balon.
A co tu jest o ukrach? Zwarcie zrobili?
baronturbina napisał/a:
A co tu jest o ukrach? Zwarcie zrobili?
Podmienili akumulator na zły i dlatego do pożaru doszło
koniskooooo napisał/a:
Słonie na kable chcesz odpalać?
Czujnik IBS to element systemu zarządzania ładowaniem akumulatora w samochodach marki BMW. Zbiera informacje na temat takich kluczowych parametrów jak mózg kierowcy.
Nie mam zamiaru bać się odpalać auta z kabli w zimę więc ktoś coś jakieś wytłumaczenie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie