👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co ty debilu, lądującego łabędzia nigdy nie widziałeś? nie za pozno na nauke?
Jak bardzo trzeba mieć malutkiego, by do takiego filmiku zrobić polityczny opis?
Rozmawiałeś o tym ze swoim opiekunem?
Rozmawiałeś o tym ze swoim opiekunem?
pochminick napisał/a:
Mnie tam bardziej podobało się lądowanie Zimnej Kaczki.
Szkoda tylko tych kilkudziesięciu współpodróżnych.
tzn których ?
Łabuńć. Współczuję jeśli nigdy nie widziałeś ich na żywo. To jedne z najcięższych latających aktywnie ptaków na świecie (około 20 kg masy ciała). Dlatego muszą startować z wody i lądować na wodzie.
420710247365 napisał/a:
Łabuńć. Współczuję jeśli nigdy nie widziałeś ich na żywo. To jedne z najcięższych latających aktywnie ptaków na świecie (około 20 kg masy ciała). Dlatego muszą startować z wody i lądować na wodzie.
To ten łabundź musiał mieć otyłość. Wikipedia podaje tak Łabędź niemy : Długość ciała 150–170 cm, długość skrzydła 53–63 cm, rozpiętość skrzydeł 200–240 cm.Masa ciała samic 6,1–11,3 kg, samców 7,7–14,1 kg.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
I co się prujesz. Nie od dziś wiadomo, że sadol bawi i UCZY.
Tak by było jakby ten gołąb wylądował w paszczy krokodyla a on się nawet nie potknął i se ryja nie rozwalił.
Anal_Ogórek napisał/a:
Ten łabędź to bóg! Leda ci powie więcej na ten temat.Czyli jednak da się chodzić po wodzie...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Gadacie na kaczki a zobaczycie jak wam rudy z waszą Unią wam śrubę dokręci mądre łby brawo za głosowanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie