👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rosja, kraj w którym panuje ruch prawostronny i wyprzedasz też prawą stroną iks de lol rotfl omg wtf
Nagrywanie w pionie
P.S. czemu wycieli scenę jak się rozpier******?

P.S. czemu wycieli scenę jak się rozpier******?
Ale aż dziw bierze, że nie śmiejecie się z "Kacapów w Ładach". Czekam na podobny film z polskich dróg

miło się ogląda mimo nagrywania w pionie
no i ktoś miał rację, że na torze corvette mogłaby się wyłożyć, chociaż się nie znam

Lambo jest ok i na torze pewnie by wygrał, ale z06 ma piękny dźwięk silnika na niskich obrotach

Nie dziwne ze Lamborghini przegrało, to na 100% Gallardo, które ma 2 litry i kilkanaście koni mniej pod maską od Corvetty, a co za tym idzie niższy moment obrotowy.
Co do ceny fakt, jest droższe, no cóż w końcu to Lamborghini, a nie Chevrolet ;D Za znaczek sie niestety płaci
Co do ceny fakt, jest droższe, no cóż w końcu to Lamborghini, a nie Chevrolet ;D Za znaczek sie niestety płaci

Generalnie nowe vetki radzą sobie świetnie na torach. Jednak wykonane są znacznie gorzej, nadwozie plastik, w środku pusto i nudno. W końcu cena to połowa ... ale moc jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie