KObieta upadła.
A treningi z mesim albo innym piłkarzem.
Teraz tylko czekamy na komentaż tvn-ie.

To przez pis.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy któryś z kolegów napisze tradycyjne, Sadolowe r🤬ałbym?
Bo ja na pewno nie!
Warystor napisał/a:
Czy któryś z kolegów napisze tradycyjne, Sadolowe r🤬ałbym?
Bo ja na pewno nie!
Nie krępuj się.
"kobieta upadła"
Sory, ale nie widzę tam żadnej kobiety.
konto usunięte
2020-11-30, 21:18
Lempart walczy o prawo do aborcji... Kto by chciał ją zapłodnić
Jestem za usuwaniem ciąży w przypadku Downa itd... ale dziwi mnie ta hipokryzja u opozycji , mianowicie lansują się na dniach osób chorych na zespół Downa, a potem lansują się na czarnych prostestach. Przecież to są debile, a jeszcze większe glomby na nich głosują
W Chinach odnotowano wstrząs o sile 6,5 stopnia w skali Richtera.
Pod tą tłustą krową zarwała się ziemia czy co?
konto usunięte
2020-11-30, 22:02
Pozew o składanie fałszywych zeznań i zniesławienie. Ciągałbym po sądach, aż by się posrała 10x.
O curwa ale kyrk
konto usunięte
2020-11-30, 23:04
Tej farbowanej ździrze należy się solidny kop .
konto usunięte
2020-11-30, 23:33
Mam wrażenie, że od dobrych 10 lat kilka razy w roku w Polsce odwalane są jakieś prowokacje żeby ugrać taki czy inny geszeft i jest to z reguły takie partactwo, że ręce opadają. Za komuny SB potrafiła tak przeniknąć w różne środowiska, że nawet w stadzie dzików inne dziki by się nie kapnęły, że ich kolega to TW Guziec, a dzisiaj taką szopę robią.
Ktoś powinien jej powiedzieć, cytując klasyka: "Gruba pijesz?"
konto usunięte
2020-12-01, 0:08
Kriuk napisał/a:
Mam wrażenie, że od dobrych 10 lat kilka razy w roku w Polsce odwalane są jakieś prowokacje żeby ugrać taki czy inny geszeft i jest to z reguły takie partactwo, że ręce opadają. Za komuny SB potrafiła tak przeniknąć w różne środowiska, że nawet w stadzie dzików inne dziki by się nie kapnęły, że ich kolega to TW Guziec, a dzisiaj taką szopę robią.
bo społeczeństwo głupie i ślepe.