Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:45
Smoku 2019-02-21, 21:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pan_Doktur 2019-02-21, 21:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arathnmor 2019-02-21, 22:04
Dziś pogoda mocno średnia, mglisto, widoczność 200 m w porywach. S7 w kierunku Gdańska, kilkunastu wlekących się ćwoków na dziennych gdzie tył nie ma żadnego oświetlenia, paru odwiedzało zielone pobocze z powodu śniegu - jeden po pięknym dachowaniu. Ułańska fantazja i szlachta na drodze to jest to.
Zgłoś
Presty 2019-02-21, 23:19 1
Zgłoś
welbik 2019-02-22, 0:04
Problemem w takich światełkach jest ich mniejszy rozstaw co biorąc pod uwagę perspektywę daje złudzenie że nadjeżdżający pojazd jest dalej. Innymi słowy śwaitła tego typu zamiast umożliwiać rzeczywistą ocenę odległości, wprowadzają w błąd innych uczestników ruchu
Zgłoś
dabster 2019-02-22, 3:04 1
Tak na prawdę kto nie widzi w dzień auta jadącego z naprzeciwka, już obojętnie czy na światłach czy bez, ten powinien zbadać wzrok albo za kółko nie wsiadać.
Zgłoś
zibson 2019-02-22, 7:14
Zgłoś
raffal81 2019-02-22, 7:47
Ja sam w aucie mam światła led do jazdy dziennej, ale fakt faktem fabrycznie zainstalowane a auto z 2018 roku, naprawdę świecą mocno i nie wierzę że mnie z daleka nie widać. Mam też automatyczną zmianę świateł o zmroku, tu jest pies pogrzebany, bo nie raz jadę gdzie już ciemno czy mglisto, to ludzie zapominają przełączyć z dziennych na mijania i ich z tyłu w ogóle nie widać.
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-22, 8:00
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-22, 9:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-22, 10:58
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-23, 0:32
Nie wiem po ch.... to montować. Zawsze wygląda to badziewnie, najlepsze światła to oryginalne.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2019-02-23, 0:53
chiński janusz
Zgłoś
wciazszukam 2019-02-23, 20:40
Zgłoś
mazga50 2019-02-23, 23:10
95% tych dokładanych LEDów nie ma homologacji. Dlaczego MO tego nie ściga?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem