👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mimika twarzy pustej szmaty. dziwne, że nikt jeszcze nie zwrócił na to uwagi. nie widzicie tego?
z gęby zrobiła maskę która służy do realizowania jedynej strategii jaką zna
większość kobiet ma jeszcze inne możliwości, ale te przyklejone do lustra i kamery w telefonie polegają tylko na jednej - r🤬anie.
tyle, że tu nie chodzi o r🤬anie jak my to rozumiemy, tylko o grę, w której r🤬anie wisi na wędce tak długo, aż zapewni jej wszystkie inne potrzeby życiowe.
w sumie nie mam nic przeciwko. r🤬anie za mieszkanie prawem kobiety!
z gęby zrobiła maskę która służy do realizowania jedynej strategii jaką zna
większość kobiet ma jeszcze inne możliwości, ale te przyklejone do lustra i kamery w telefonie polegają tylko na jednej - r🤬anie.
tyle, że tu nie chodzi o r🤬anie jak my to rozumiemy, tylko o grę, w której r🤬anie wisi na wędce tak długo, aż zapewni jej wszystkie inne potrzeby życiowe.
w sumie nie mam nic przeciwko. r🤬anie za mieszkanie prawem kobiety!
jkllll485 napisał/a:
Lekko oszołomiona będzie a, co za tym idzie nie będzie stawiać oporów
twoja matka tez nie stawiala
JoSeed napisał/a:
Zgrabna, giętka i piękna! I do tego jaka zwinna... 😏
Po 50 oglądnięciach tego przepięknego filmiku z życia pragnę pojąć filmową Kobietę za Żonę. Moje życie stanie się radosne. Kocham akrobatki.
Rangraf napisał/a:
Po 50 oglądnięciach tego przepięknego filmiku z życia pragnę pojąć filmową Kobietę za Żonę. Moje życie stanie się radosne. Kocham akrobatki.
Trzymam kciuki za Was 🤩
Jeden klapek czy co to tam było spadł. Jest szansa, że to rozchodzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie