Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
213213 2025-02-01, 15:51 1
mimika twarzy pustej szmaty. dziwne, że nikt jeszcze nie zwrócił na to uwagi. nie widzicie tego?

z gęby zrobiła maskę która służy do realizowania jedynej strategii jaką zna

większość kobiet ma jeszcze inne możliwości, ale te przyklejone do lustra i kamery w telefonie polegają tylko na jednej - r🤬anie.

tyle, że tu nie chodzi o r🤬anie jak my to rozumiemy, tylko o grę, w której r🤬anie wisi na wędce tak długo, aż zapewni jej wszystkie inne potrzeby życiowe.

w sumie nie mam nic przeciwko. r🤬anie za mieszkanie prawem kobiety!
Zgłoś
Gamonn1 2025-02-01, 16:44 3
Kolejna pusta, niedowartościowana, atencyjna p🤬da.
Jeszcze karzeł jakieś 150 wzrostu. J🤬e spermiarze tylko napędzają takie pustaki, które nie mają poza r🤬aniem żadnego zastosowania. Jestem stary, dzieciaty i w c🤬ju mam te wszystkie laleczki ale to co się z kobietami stało jest destrukcyjne dla białej rasy.
Zgłoś
Antoni79 2025-02-01, 17:35 1
213213 napisał/a:

mimika twarzy pustej szmaty. dziwne, że nikt jeszcze nie zwrócił na to uwagi. nie widzicie tego?
z gęby zrobiła maskę która służy do realizowania jedynej strategii jaką zna
większość kobiet ma jeszcze inne możliwości, ale te przyklejone do lustra i kamery w telefonie polegają tylko na jednej - r🤬anie.
tyle, że tu nie chodzi o r🤬anie jak my to rozumiemy, tylko o grę, w której r🤬anie wisi na wędce tak długo, aż zapewni jej wszystkie inne potrzeby życiowe.
w sumie nie mam nic przeciwko. r🤬anie za mieszkanie prawem kobiety!

Tak było od początku. Jesteśmy zwierzętami z mutacją i doborem genów, który nam zapewnił władanie nad tą planetą. Generalnie cała nasza cywilizacja jest sterowana popędem seksualnym. Za największymi naszymi rozróbami w dziejach sało albo chroniczne niedor🤬anie i frustracja- patrz święta Inkwizycja, albo totalne sk🤬ienie i zeszmacenie- Imperium Rzymskie, dzisiejsza Europa. R🤬anie to jest nasza największa broń, jak dobrze wykorzystać, bo za dobre zerżnięcie królowej można zdobyć bez wystrzału całe królestwo, albo można zostać wyr🤬anym przez byle kogo i stracić wszystko.
Zgłoś
crackit 2025-02-01, 18:38
nawet nie jękła...
Zgłoś
smc 2025-02-01, 19:27
Pyzata morda. Widać, że ruska
Zgłoś
kambodzanin 2025-02-02, 3:26
jkllll485 napisał/a:

Lekko oszołomiona będzie a, co za tym idzie nie będzie stawiać oporów

twoja matka tez nie stawiala
Zgłoś
Rangraf 2025-02-02, 4:59
JoSeed napisał/a:

Zgrabna, giętka i piękna! I do tego jaka zwinna... 😏

Po 50 oglądnięciach tego przepięknego filmiku z życia pragnę pojąć filmową Kobietę za Żonę. Moje życie stanie się radosne. Kocham akrobatki.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-02, 9:11
Rangraf napisał/a:

Po 50 oglądnięciach tego przepięknego filmiku z życia pragnę pojąć filmową Kobietę za Żonę. Moje życie stanie się radosne. Kocham akrobatki.

Trzymam kciuki za Was 🤩
Zgłoś
Marv76 2025-02-02, 10:29
A ja bym ja r🤬al 😁
Zgłoś
Demoniasty 2025-02-02, 20:17
Jeden klapek czy co to tam było spadł. Jest szansa, że to rozchodzi.
Zgłoś
Rangraf 2025-02-04, 0:03
JoSeed napisał/a:

Trzymam kciuki za Was 🤩

Dziękuję. Jesteśmy na SOR. Ale goście już zaproszeni. Szykuje się nie lada pokaz. Ma nie lada takie same piękne koleżanki.
Zgłoś