Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-07-20, 0:36 2
Nazhir napisał/a:

widać, że embargo na Rosję działa i nie da się tam kupić nowego BMW...

Jakieś 1-2% kacapów, głównie ci z Moskwy i Petersburga, wojną nie muszą się przejmować. Putin nie pozwoli ich skrzywdzić. Im zawsze było, jest i będzie dobrze. W ukraińskim błocie zdychają za nich zachlane buraki, bidoki i alkoholicy z prowincji, którzy srać chodzą za chałupę i nie mają nic do gadania.
Tak wyglądają stosunki społeczne w Kacapii. Nowoczesny feudalizm.
Zgłoś
vladok 2025-07-20, 3:05
SokółWędrowny napisał/a:

A wiesz że nasz język brzmi jak mix Słowackiego i ukraińskiego?
Mój syn ma 21 lat i 17 ostatnich spędził w UK,nie ma znajomych Polaków i nie raz słyszałem od nich że Polski język jest podobny do dwóch które wymieniłem.

No, to odmień „być”🙂
Zgłoś
majeńka 2025-07-20, 3:36
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

Da sie. Dwa razy drozej niz przed sankcjami.

Zawsze jest przemyt czy przewóz naokoło przez Chiny czy Kazachstan. W sporej części kradzionego towaru: tego już nie sprzedasz w cywilizowanym świecie inaczej niż na części, a tymczasem przemycony jest w niczym nie gorszy od legalnego: właściciel nie ma jak z Kacapstanu odzyskać swej zguby, a gwarancji i tak się nie użyje.

I tak jak mówisz, dwa razy drożej niż przed sankcjami. Co jest dla nas świetną wiadomością, bo tatuś dżentelmenów z filmu będzie musiał zarąbać dwa razy tyle dzięg które miały iść na armię.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-07-20, 9:07
ANALizator777 napisał/a:

Jak słyszę ten paskudny, odrażający, wstrętny język to mi się nóż w kieszeni otwiera. Haaaa tfuuuu

Na szczęście oni mają tak samo jak słyszą nasz
Zgłoś
Qcaracha 2025-07-20, 16:11
Dildowagins napisał/a:

Warszawa?

Nie, to BMW, ale blisko byłeś.
Zgłoś
miotaczkiszonki 2025-07-20, 20:52 2
Selekcjoner napisał/a:

Skoro zachód jest taki zgniły to czemu ruskie nie ścigacie się wołgami i zaporożcami?

Z tego samego prze który więkoszść polaków jeżdzi VW, BMW czy Audi a pluje na Niemcy, UE itp
Hipokryzja to się nazywa
Zgłoś
StickerBomb 2025-07-20, 22:25
Tak się bawi kraj w wojnie za cudze pieniądze.
Zgłoś
SokółWędrowny Wczoraj 14:22
vladok napisał/a:

No, to odmień „być”🙂

"Brzmi"
Znasz to słowo?!
Czy ja coś napisałem o gramatyce?
O kodyfikacji języka?
Czy o brzmieniu?
Zgłoś