👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kkndkkndkknd napisał/a:
Up`y
wracać na kwejka
Wracaj na terapię do psychiatryka , dziś byłeś za krótko .
A co do larwy , ale bym butem depnął .

Aż mnie oczy załzawiły. Sierściuchów nie lubię, ale i tak mi go szkoda. Czy on już tego lewego oka nie ma? :/

biedne zwierzątko
moje serduszko płacze z żalu
kotki są przecież takie słodkie

moje serduszko płacze z żalu

kotki są przecież takie słodkie

dyziom napisał/a:
Ludźmi gardzicie, a jak kotu coś się dzieje to olaboga... CZEMU?!
Bo ludzie to skurywsyny, niszczą Ziemię i zasługują na śmierć, a taki kotek to nic nikomu nie zrobił.
Dla wszystkich, którym jest przykro co wet robi z tym kotem. Spokojnie. Po pierwsze - kot jest otumaniony prochami i ma to głęboko w dupie co z nim robią podczas wyciągania tej larwy. Po drugie - z racji tego, że w ogóle doszło do takiego zabiegu to najprawdopodobniej po zagojeniu rany kotek szybko trafi do adopcji (bo takie przypadki szczególnie wzbudzają litość w ogłoszeniu), gdzie w dobrobycie spędzi resztę życia. Po trzecie - Na oko ma jakieś 4 tygodnie więc po kilku miesiącach życia tak się przystosuje, że w ogóle zapomni, że miał kiedyś dwoje oczu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie