👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a na spryciarzach chyba jest jak przerobić z lasera od wypalarki z dvd romu od pc , sprawdzał ktoś czy to serio działa ?

znalazłem stronke z laserami tylko ceny, nie na każdą kieszeń
safetrade.pl/c/2/wskazniki-laserowe.html?gclid=CI3FuIbA0rUCFUdY3godsg4AYw
safetrade.pl/c/2/wskazniki-laserowe.html?gclid=CI3FuIbA0rUCFUdY3godsg4AYw

Tu jest wszysko dla zainteresowanych kupnem
laserpointerforums.com/f45/guide-buying-your-first-green-laser-30608.html
Edit: Przepraszam... po ang.
laserpointerforums.com/f45/guide-buying-your-first-green-laser-30608.html
Edit: Przepraszam... po ang.
Ach, wróciły wspomnienia kiedy to się było jeszcze dzieckiem z podstawówki i był szał na te lasery

dziwny ten laser, powinien tak jak na filmach wystrzeliwać krótkie wiązki i wydawać przy tym dźwięk: cifff

Szukajcie na Dealextreme.com czy dx.com nie pamiętam jaki teraz mają adres. Strona z Hong Kongu, tanio można tam kupić sporo sprzętu. Przesyłka do Polski za darmo, nawet jak kupi się coś za kilka centów
. Ja tam kiedyś kupiłem swój 200mW laserek.

Laser neodymowo:itrowo-aluminiowo-granatowy o podwojonej częstotliwości 512nm?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie