Wydziarana jest głównie niższa klasa społeczna (nie mylić wyłącznie z poziomem zarobków).
Mało która dobrze radząca sobie w życiu i wykształcona kobieta pozwoliłaby sobie na zrobienie tatuażu (szczególnie w widocznym miejscu) za to co druga z jednym zębem z przodu, dolepianymi rzęsami. używająca słowa "k🤬a" jako przecinka - wygląda jak brudnopis. Ot polecam spojrzeć na pracowników sieci pewnych zielonych sklepów w Polsce.
Z facetami podobnie - tatuują się najczęściej ci po 40tce z kryzysem wieku średniego próbując odwrócić uwagę od starzenia. Tatuują się często grubi, albo wręcz przeciwnie - tacy co wyglądają jakby od 18go roku życia nie wychodzili z siłowni lecząc swoje kompleksy, oczywiście "wieczni single". Z tych młodszych głównie geje. Mało który szczęśliwy facet mający udaną rodzinę, żonę i dzieci ma wydziarane jakieś pnącza, drzewa, albo czaszki gdzie się tylko da na swoim ciele.
Oczywiście zawsze się znajdą przykłady przeczące powyższej tezie, ale myślę że jednak dość dobrze się ona sprawdza dla bardzo dużych grup ludzi - przynajmniej w naszym polskim społeczeństwie.
Dość trafna ocena, z tym że w ostatnich latach w każdej grupie społecznej wzrosła popularność tatuaży. Na siłowniach to już mało które nie jest pomazane a bywalcy siłowni to dzisiaj przekrojówka społeczeństwa - wydziabane Sebki i wydziabani goście zajeżdżający pod siłkę betami z salonu, wydziabane Kariny na multisporta z kołchozu jak i wydziabane studentki czy szefowe firm. Tatuaż z nizin przywędrował na salony.
Tylko i wyłącznie k🤬y, niedojeby ,c🤬le i pedały mają tatuaże
I twoja stara ma na dupie murzyńskiego k🤬sa z dwóch powodów- na pamiątkę po bukkake i zeby obcy alfons jej nie wyk🤬ił bo zaparkowana nie pod tą latarnią co trzeba
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúa laserowe usuwanie mózgu?
Tam już nie ma co usuwać.
To akurat twoją stara była, widziałem jak posuwałem ja w dupsko, mówiła że straszna ciota jesteśI twoja stara ma na dupie murzyńskiego k🤬sa z dwóch powodów- na pamiątkę po bukkake i zeby obcy alfons jej nie wyk🤬ił bo zaparkowana nie pod tą latarnią co trzeba
twój dziadek z Auschwitz chyba miał inne zdanie
Mój też tam był, ale on miał inny, krótszy tylko że pod pachą. Musze poszukać czemu on miał akurat tam🤔
I teraz zamiast namalowanego k🤬sa ma bliznę w kształcie k🤬sa
Jeden c🤬j.
Zrobienie dziary już raz kosztowało.
Ile kosztuje takie usuwanie? Może warto się przebranżowić.
Otworzył bym jedno studio, w którym zjeby by mogły sobie dziary robić i zaraz obok drogie studio do usuwania malunków z tego pierwszego.
A zjeby niech płacą ile się tylko da.
Może jeszcze jakieś biuro pożyczkowe, żeby zjeby miały kasę na wydawanie u mnie.
Takie biznesy zawsze są najlepsze i z największymi szansami na powodzenie. Jak robisz tatuaże to nie koniecznie będziesz miał klientów. Jak usuwasz to będziesz mial ich zawsze, zwłaszcza gdy uruchomisz usługę z planem ratalnym na spłatę, albo bedziesz usuwał po tyle, co typowi kasy starczy.
Tylko i wyłącznie k🤬y, niedojeby ,c🤬le i pedały mają tatuaże
Twoja stara też ma.
No to się akurat nie zmieniło.Kiedyś te tatuaże chociaż miały jakąś funkcje społeczną - widziałeś wydziabanego i wiedziałeś że to jakiś element
Nie, przykłady takie nie istnieją. Każdy z choćby jedną małą kropką jest podczłowiekiem. Już nawet niemiaszki o tym wiedzieli i dlatego oznaczali, choć oni akurat robili błędy na poziomie klasyfikacji (bo statystyczny żyd > niemiec).Wydziarana jest głównie niższa klasa społeczna (nie mylić wyłącznie z poziomem zarobków).
Oczywiście zawsze się znajdą przykłady przeczące powyższej tezie, ale myślę że jednak dość dobrze się ona sprawdza dla bardzo dużych grup ludzi - przynajmniej w naszym polskim społeczeństwie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Ludzie, którzy w taki sposób chcą przyciągać uwagę innych i być podziwiani nawet za cenę i na drodze samookaleczeń nie mogą być dopuszczeni do ponoszenia odpowiedzialności za życie nierzadko kilkuset pasażerów
I takiego podejścia brakuje - jakieś wymagania moralne do wykonywanej ważnej funkcji. Sędzia rodzinny - tylko osoba o nieposzlakowanej opinii, wiodąca szczęśliwe życie rodzinne. Rozwiedzie się - traci stołek. Policjant - tylko sprawny fizycznie silny, odważny , zrównoważony mężczyzna. Polityk - honorowy inteligentny patriota.
No ale to Polska musiałaby byc niepodległa.
Dziś obowiązuje kobiece myslenie - "a skąd wiesz że otyła kobieta nie ma samokontroli i kieruje się emocjami? Ułatwmy jej dostanie się do straży pożarnej, a być może w razie potrzeby da radę wejść na 4 piętro po drabinie!"