Kobitka aż zaniemówiła z wrażenia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też mi łzy napłynęły do oczu w tym momencie. bardzo emocjonujący moment
To jest prawdziwy widz, który przeżywa akcję z bohaterami a nie jakaś bezduszna wydmuszka oglądająca dla samego oglądania.
A koleś ma bekę, łotr jeden
A wypadki,potrącenia,śmierć i okaleczenia lądują w sucharach
To ani prawdziwy widz, ani niedoj🤬ie mózgowe [nie do końca] ani emocjonalna osoba, to zwykły k🤬iszon "jutubowy" liczący na łapki, suby i kasę z wyświetleń.
C🤬j jej w dupę.
...mój
LSD zwane potocznie kwasem, ot cala zagadka
Prawdę mówiąc, gdy zobaczyłem ostatnią scenę z Vaderem o mało się nie zesrałem w kinie. Gdybym to oglądał w domu to na pewno bym majtki ubrudził.
@mazurpl To ty sraczka ostatnio zasrałeś sale kinową na autach...
konto usunięte
2017-06-25, 22:20
i oczywiscie ona nie wie , że jest nagrywana i naturalnie jest taka głupia
Piękna dziewucha i lubi SW. Piwo dla partnera
nie no ja podobnie sie czulem szczerze mowiac gdy koncowke ogladalem ale oczywiscie w srodku a nie pajacowanie na pokazowke
Mam koleżankę, co reaguje tak samo, ale nie jest niedoj🤬a. Ogólnie to wynik tego, że strasznie silnie odczuwa wszystkie emocje. To takie ciepłe, kiedy płacze przy pierwszej lepszej scenie
Ja płakałem na predatorze.
W komentarzach pod filmem stuleji widzę moc drzemie, jednak musicie się mocy ciemnej przeciwstawić na czas jakiś #YODA