Cytat:
Zaj🤬e z innego portalu
dobrze, że nie z albumu dziewczyny
Cytat:
Zaj***ne z innego portalu
Dzięki za info.. Nie domyśliłbym się po napisie widniejącym w prawym dolnym rogu
jak można, k🤬a, ocenzurować cytat?

chciałbym zobaczyć jej minę po tym jak się skapnęła że jej coś z p🤬dy poleciało
@Będę_go_zjadł
Ja szukałem tam czego innego między nogami ... za dużo tu siedzę.
Ja szukałem tam czego innego między nogami ... za dużo tu siedzę.
Laska ma opatrunek na stopie. To z niej pochodzi krew, z żadnego innego miejsca. A ona się śmieje, fotka jest robiona dla jaj.
To na wypadek, gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił - a sądząc po komentarzach, takich osób jest w c🤬j.
To na wypadek, gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił - a sądząc po komentarzach, takich osób jest w c🤬j.
jebzdzidy zap🤬la z 4chana, brawo polaczki biedaczki z opoznieniem 48 h jestescie w stanie zobaczyc to co ja ...
podpis użytkownika
non potest tacens
@up właśnie się tego dopatrzyłem i chciałem napisać to samo. na poparcie tej tezy dodam jeszcze, że trzyma stopę lekko w górze, w sposób charakterystyczny dla zranionych kopytek.
Ohyda, jak można pójść z okresem na plażę?
Nie wierzę, że nie wiedziała, że jej pocieknie, to się odczuwa na kilka dni przed. Dedukuję, patrząc też po jej twarzy, że jest po prostu zwyczajną idiotką.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.