👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybym był młodszy 50 lat... To bym mu pokazał jak się skacze. Bo teraz to też mi tak w kościach strzela.
Kto nie miał kolegi debila do podpuszczania niech pierwszy rzuci kamieniem
pyotreck napisał/a:
Czyli 30 lat też było 500+? Nie masz pojęcia ile wtedy tych "karaluchów" łaziło po ulicach, grało w piłķę na boiskach, zakładało bazy na drzewach. Karaluchem jesteś ty, nawet niewiesz o tym.
Dokładnie. Różnimy się tylko czasem a za naszych czasów nie było czym nagrywać tego co się odwalało... Może to i lepiej dla nas.
w sumie to szkoda ze nic sobie nie zrobił, np kręgosłup złamał czy chociaż no kręgosłup. naprawdę to pokolenie mnie hu*a obchodzi.
Zero instynktu samozachowawczego. Z takim głupim saganem gówniak wcześniej czy później by się połamał więc w sumie dla niego lepiej, że wcześniej.
pyotreck napisał/a:
Czyli 30 lat też było 500+? Nie masz pojęcia ile wtedy tych "karaluchów" łaziło po ulicach, grało w piłķę na boiskach, zakładało bazy na drzewach. Karaluchem jesteś ty, nawet niewiesz o tym.
A jak ty sobie opiekę wyobrażasz? Że mamusia i tatuś nie odstępują bąbelków na krok? Z tego co widzę młody dość zgrabnie się wypowiada i nie sądzę aby nie miał należytej opieki.
Stockshark napisał/a:
A jak ty sobie opiekę wyobrażasz?
że oboje rodzice są autorytetami i jak powiedzą że z żadnych daszków skakać nie będziesz, to dla młodego są to słowa nie do podważenia choćby go smarki p🤬dą nazywali.
pyotreck napisał/a:
Czyli 500+ krótko mówiąc... gówno dało xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie