👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to po obejrzeniu tego materiału zaczynam się zastanawiać, czy załoga TU-154 tez próbowała otworzyć butelkę zimnego lecha lewym skrzydłem

Jak idę na browara, to przeważnie nie biorę helikoptera ze sobą.

-Masz otwieracz ?
-nie mam helikopter , daj otworze ci piwo .
to tylko u ruskich
-nie mam helikopter , daj otworze ci piwo .
to tylko u ruskich

Rosja... to wszystko tlumaczy. Btw. zdaje sie, ze to nie jest helikopter, tylko wiatrakowiec

Ciekawe czy pod Smoleńskiem ktoś zdążył sobie browara otworzyć
Już widzę to zastosowanie w pubach
- przepraszam, czy mógłby mi pan otworzyć to piwo ?
- chwileczkę, tylko odpalę mój śmigłowiec.
- przepraszam, czy mógłby mi pan otworzyć to piwo ?
- chwileczkę, tylko odpalę mój śmigłowiec.

Kotoko napisał/a:
Rosja... to wszystko tlumaczy. Btw. zdaje sie, ze to nie jest helikopter, tylko wiatrakowiec
![]()
to helikopter, Robinson R22 ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie