No i c🤬j, kupi za 30 rubli drugą ładę
A w ledowe światełka wp🤬li drugie tyle co ta ładziana warta
No i c🤬j, kupi za 30 rubli drugą ładę
30 rubli to będzie odkładał przez 2 lata...
c🤬j że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
Z jednej strony racja.
Z drugiej:
Każdy gówniarz w moich czasach młodości robił takie rzeczy własnie złomem z tylnym napędem... maluchami, fiatami, polonezami ładami i wszystkim co kosztowało 2000zł i miało napędzaną tylną oś...
Tak - wymagało to skilla - który nabywało się wyciągając to dziadostwo z rowów, zasp i klepiąc wahacze felgi i półosie

Ehhh.. ileż to mostów się wymieniło w polonezie.... dobre czasy.
podpis użytkownika
==============================================Ile kosztuje taka łada?
Mniej niż zatankowaie jej do pełna. Dlatego tankują po parę litrów, żeby nie było szkoda.
[ Dodano: 2024-12-14, 01:19 ]
A w ledowe światełka wp🤬li drugie tyle co ta ładziana warta
Łatwo da się wymontować i wsadzić w następną.
M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Za ile wystawiają handlarze a ile jest warte to dwie różne rzeczy. Zestarzał się ten samochód a większość ogłoszeń to 300k km i jakby nie wyglądał to nie będzie perełką tylko starym gruzem
c🤬j że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
To rosja. Tam wystarczy być naj🤬y ale zawsze kończy się tak samo.
M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Stan auta robi różnicę,jeździł gruzami.
I szlugi w nich palił na dokładke.
Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
No ten pokazał, że jednak nie bardzo z tym skilem.
P🤬da na c🤬j
Czyli j🤬
podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.c🤬j że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
co ty p🤬lisz?
widać, ze jedyne czym jeździsz to autobusem, albo na tylnej kanapie opla starego, To co pokazane na filmie jest najprostszą czynnością przy połączeniu śniegu i samochodu jakiegokolwiek typu, ale widzę, ze trzeba ci to objaśnić... rozpędzasz się, skręcasz koła i wp🤬lasz się w drzewo,
co za filozofia? nie wiem, jak ten rusek to ogarnął to na bank ty tez dasz sobie rade.... Z niecierpliwością czekam na materiał własny.
Pozdrawiam.