Film pokazuje ekspresowe łatanie dziur przez fachowców nowoczesną technologią, za nasze podatki. Trzech robi to co może zrobić jeden.
Można śmiało przewinąć do 2:45.
a................R
2012-03-08, 22:10
Toż tak kurva w każdym mieście łatają... Tutaj chociaż asfaltem...
p................y
2012-03-08, 22:19
Krzywe rydle z biedniejszej części Kujaw to co się dziwić.
Skąd ja to znam
a................0
2012-03-08, 22:48
Kolega z liceum kiedyś mi mówił, że w jego wiosce (Murów, opolskie) zatrzymują się poza jezdnią żeby nie tamować ruchu i jak nic nie jedzie to szybko wybiegają z łopatą, wrzucają "asfalt" do dziury, udeptują i uciekają zanim coś nadjedzie. Do tej pory jakoś nie chciało mi się w to wierzyć...
z................d
2012-03-08, 23:04
Jedras992 napisał/a:
...Włocławek no najdziurawsze miasto... Przynajmniej w woj. kujawsko-pomorskim... Nie wiem jak w innych województwach...
u mnie na mazurach tez
S................x
2012-03-08, 23:53
2 razy tir przejedzie i można zacząć od nowa...
A byl u nas filmik na ktorym naprawiali dziure w drodze recznie, szpachla , ale nie moge znalezc, napewno kojarzycie ;p
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
P................a
2012-03-09, 0:26
Bomba99 napisał/a:
Ja z Włocławka
wiem ze c🤬j was to obchodzi ale napisalem
Masz rację c🤬j mi do Włocławskich dziur. U mnie we wsi też są.
P................z
2012-03-09, 1:08
Ale c🤬jowi pracownicy, ja bym ich wszystkich pozwalniał. Co im z tego, że potupią sobie. Do zagęszczenia asfaltu potrzeba o wiele większego nacisku lub wibratora. Po takim potupaniu jest pełno szczelin w które dostaje się woda i jak zamarznie to po asfalcie zostanie kupka żwiru. Głupiego robota.
A................H
2012-03-09, 8:30
A Wszystkiemu winne prawo przetargowe ;/ nie można wziąć dobrego wykonawcy bo taki jak ten na obrazkach jest tańszy gdyż nie kupił walca itp a dla ciekawostki u mnie w mieście to nawet goracego tego asfaltu nie dają tylko zimną bryłę w dziurę palnik do papy i do boju ^^
c................a
2012-03-09, 10:00
komuna wychowała i dalej się pałujcie polaczki jeeeebane w dupę biorące od zawsze i na zawsze... ;/
ps. piszę o władzy
@up u mnie na pelny etat maja, codziennie te same dziury zwirem lataja
p................r
2012-03-09, 11:54
udeptane kaloszem...a jak ma k🤬a wcisnac wala do dziury??
3 robi robote jednego? a jak jeden bedzie jezdzil dwoma pojazdami? i sam bedzie 3x wolniejszy latajac dziury
p................n
2012-03-09, 12:14
Włocławek jest chyba najbardziej dziurawym miastem w Polsce. Mieszkałem w tym mieście dopóki nie poszedłem na studia i codzienna przeprawa do szkoły była koszmarem. Zero jakiejkolwiek organizacji. Na ul. Kruszyńskiej, dwupasmówka, ograniczenie do 30 km/h. Tak samo na alei Kazimierza Wielkiego. Paranoja to jest mało powiedziane. Niestety, ten reportaż nie obrazuję dokońca sytuacji. Radzę (i nie radzę zarazem) na własne oczy zobaczyć to przecudne miasto. Ale oprócz dróg jest wiele innych pięknych miejsc w tym mieście, z dworcem na czele. Pozdro
A................l
2012-03-09, 12:39
W tym mieście poprostu już nic nikomu się nie chce