K🤬a, podniecone gimgówna na sadisticu zaczynają być irytujące
Idźcie sobie na redtube i nie zawalcjie serwisu tym cyckowatym gównem.
Uprzedzając pytania, tak, jestem gejem, nie, nie jestem gejem, tak, nie r🤬ałem, tak r🤬am was, tak, poproszę piwo.
Hmm, chyba pierwszy raz się zgadzam z Turkusową dziewicą
![]()
POdtrzymuje apel:
Przestańcie wrzucać byle gówno, byle by dostać piwa!! Wrzućcie coś treściwego.
Jeżeli chcesz na gołe p🤬dy popatrzeć to wyp🤬alajcie do HARDA". Spiknijcie się końcówkami i trzepnijcie pamięciówkę w kiblu.
Jeżeli już coś się nie podoba to nie oglądajcie i pochwalcie się sami czymś treściwym, a nie przyp🤬alacie się i krytykujecie.

Resztę poglądów możecie sobie przedstawić na PW.
Puci.
Sam waść nie p🤬l i zobacz ile treściwych tematów założyłem, a teraz waść idźże sobie strzepać, boś tylko niepotrzebny zamęt wokół siebie robi.
A w ogóle odnosze wrażenie, że jesteś głupi i nie rozumiesz o co chodzi, ale może w Liceum zrozumiesz.
Widziałem.
Zdjęcie kolegi zanim mu loda zrobiłeś i zanim ci tą miniaturkę w dupsko zapakował no i jeszcze parę zj🤬ych kawałów.
Jakieś rozj🤬e piździsko z warami po kolana.
Po za tym sama krytyka i złośliwe teksty.
Kup se cep i jebnij se w łeb.
Błyszczysz jak sk🤬ysyn.
sory ale takich widoków nigdy nie widziałem nad polskim morzem... zawsze trafiam na stare rury i dzieci no i moze na dziewczyny pretendujące do takich fotek tyle, że wszystkie są zapominalskie i zostawiają cycki w chacie
wniosek : trzeba jeździć nad inne morze

widoczki niezłe..
byle do lipca..

podpis użytkownika
"chcesz? to fajnie, obraź się na mnieidź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "

obracaj się w prawą stronę , gdy napotkasz drzwi(mogą być od szafy) otwórz je jeśli są zamknięte. Przejdź przez próg owych drzwi. Zamknij drzwi za sobą a następnie rób cokolwiek co chcesz oprócz otwierania drzwi(Niech inni też Ci nie otwierają , jeśli masz kilka drzwi do pokoju to masz zabugowany server a jak dostaniesz się przez okno to jesteś cheaterem).

Co do zdjęcia, to w tej chwili wszyscy jesteśmy kobietami
![]()
(głosem dziesięciolatka) Chyba ty.