📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Spokojnie chłopaki, głowa mnie dziś boli.
Resztę poglądów możecie sobie przedstawić na PW.
Puci.
Resztę poglądów możecie sobie przedstawić na PW.
Puci.
rotttt napisał/a:
sory ale takich widoków nigdy nie widziałem nad polskim morzem... zawsze trafiam na stare rury i dzieci no i moze na dziewczyny pretendujące do takich fotek tyle, że wszystkie są zapominalskie i zostawiają cycki w chacie
wniosek : trzeba jeździć nad inne morze

widoczki niezłe..
byle do lipca..

instrukcja dla slapiego żeby już przestał się sam poniżać:
obracaj się w prawą stronę , gdy napotkasz drzwi(mogą być od szafy) otwórz je jeśli są zamknięte. Przejdź przez próg owych drzwi. Zamknij drzwi za sobą a następnie rób cokolwiek co chcesz oprócz otwierania drzwi(Niech inni też Ci nie otwierają , jeśli masz kilka drzwi do pokoju to masz zabugowany server a jak dostaniesz się przez okno to jesteś cheaterem).
obracaj się w prawą stronę , gdy napotkasz drzwi(mogą być od szafy) otwórz je jeśli są zamknięte. Przejdź przez próg owych drzwi. Zamknij drzwi za sobą a następnie rób cokolwiek co chcesz oprócz otwierania drzwi(Niech inni też Ci nie otwierają , jeśli masz kilka drzwi do pokoju to masz zabugowany server a jak dostaniesz się przez okno to jesteś cheaterem).

R3D3MON napisał/a:
Co do zdjęcia, to w tej chwili wszyscy jesteśmy kobietami
![]()
(głosem dziesięciolatka) Chyba ty.

Ja tu widze same widoki z oczu kobiet obdarzonymi tymi 'skarbami'
Widok z moich oczu byłby o wiele bliższy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie