👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

trzelpy napisał/a:
Ja jebie, nic tylko narzekanie. Majewski - gówno, Wojewódzki - gówno, Cejrowski - gówno. (...)
Nie narzekanie tylko ocenianie... Świat jest pełen barw a Ty widzisz tylko dwa kolory - czarny i biały. Nie popadaj od razu w skrajności. To, że komuś nie podoba się Majewski to nie znaczy, że wszystko określa mianem gówna...
Powinno być tak:
Majewski - gówno, trzelpy - gówno, Wojewódzki - w porzo

Erich, "wydupiaj" z forum jak ci nie pasuje.
Pokaż co ty nam zaoferujesz, bo jak narazie to tylko sie napinasz.
Pokaż co ty nam zaoferujesz, bo jak narazie to tylko sie napinasz.

Medar92 napisał/a:
a czy rwa mać sadistic to forum z mądrymi, zabawnymi i ciekawymi filmikami?! trzelpy weź sie ogarnij! Bo tu ma byc sadyzm a nie takie pierd*lenie kotka za pomoca młotka!
1.3. Sadistic.pl jest serwisem rozrywkowym, jednak Użytkownicy, pisząc w odpowiednich działach, mogą poruszać wszystkie ich nurtujące tematy.
Milcz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie