pekka satan jaką ty jesteś cipą jak ja zajebie kobiecie w ryj to też będzie chwila ekspresji ??

nelbox napisał/a:
Chciałbym być tak opanowanym, jak ten gość. Zamiast tego dostałbym 2 lata w zawieszeniu za pobicie.
C🤬ja byś zrobił

"Nie należy unosić się przeciwko kobiecie, tylko w milczeniu wysłuchać jej bredni".

pekka satan napisał/a:
@up
(i czytaj wszystkie komentarze a nie ostatni)![]()
Wiem wiem, ale do hiszpanek nie miałem zbytnio skojarzenia

Polki też takie są. Chyba kobiety takie są :o
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
@nelbox a co jeśli jest fenomenalna w łóżku i spełnia wszystkie zachcianki? Chyba warto przyjąć parę ciosów jeśli zaraz będziesz miał kilka godzin ostrego j🤬ia? Widać po temperamencie, że potrafi być ostra
K🤬a dlaczego tak dobrze słychać dźwięki np jak coś kładzie ale jej głosy kompletnie nie... nie wiem może coś ze mną jest nie tak ale jak dla mnie to jest dziwne przecież patrząc na nią to powinna tam przynajmniej podniesionym głosem mu napierdzielać do ucha
Ustawili sobie scenkę, a plebs wierzy, komentuje i sie podnieca. Z🤬by

Ogólnie to wykazujesz się męskością jak przyp🤬olisz bez powodu, tak żeby wiedziała żeś facet a nie p🤬da w rurkach. A jak ona odp🤬la i wie, że należy się jej oklep to nie reagujesz, wtedy wychodzi na prawdę czy jesteś facet czy p🤬da którą daje się sprowokować. Czytałem w bravo girl więc wiem coś o tym.