Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Latissimus 2021-08-02, 22:17
Janusz_k napisał/a:

No ok, ale ile ta p🤬a podniosła w końcu?

140+180
Zgłoś
michal10mu 2021-08-02, 22:25
Igrzyska olimpijskie, nie olimpiadę, poczytaj sobie czym jest olimpiada.
Zgłoś
Zewłok666 2021-08-02, 22:34 4
Folur napisał/a:

z czego się cieszysz i tak w życiu osiągnął więcej od Ciebie

Dokładnie. Nie znam nikogo, kto by się skompromitował do tego stopnia. W dodatku na oczach całego świata XD
Zgłoś
psarnack 2021-08-02, 22:40
nowynick napisał/a:

dzięki k🤬a, już myślałem, że podniosła przeszło ćwierć tony za jednym zamachem

Bie OB ani ONA tylko ONO ,, jak juz

podpis użytkownika

Miedzymordzie

right is right
left is not right
Zgłoś
donkapusta 2021-08-02, 22:40 1
Ja nie wiem, przecież igrzyska paraolimpijskie.
Zgłoś
nowynick 2021-08-02, 23:07 3
psarnack napisał/a:

320 podniosła 100% kobieta, eunuch odpadł przy rwaniu (120 kg nieudacznik nie podniósł), więc nie baw mi się tu w "zaimki"....
Zgłoś
WOTAN22 2021-08-02, 23:30 3
A mi się wydaje że podłożył się ,,dla dobra ich rasy". Będą przegrywać do momentu aż ludzie przestaną zwracać uwagę na obecność w damskich konkurencjach....a późnej boom 400kg...i tłumaczenia że przecież tyle czasu przegrywali to kobiety mogą konkurować...
Zgłoś
Sigonek 2021-08-03, 0:36 1
Sram na ten pokaz "postępu" I jak pokazują wstępne wyniki oglądalności nie jestem odosobniony. Ludzie mają dość j🤬ego cyrku ze szmatami, dystansem i całym tym komuszyn gównem. I bardzo dobrze, bojkot jest skuteczny.
Zgłoś
Manowarrior 2021-08-03, 8:16
Laurel jak robiła podrzut to jebła się sztangą o jaja i nie ukończyła konkurencji
Zgłoś
jebacpisdy 2021-08-03, 8:16
Pamiętamy, nie musisz się tak chwalić że twój stary sobie fujarę usunął bo się bał że zrobi przypadkiem po pijaku kolejną taką samą sp🤬olinę jak ty...
Zgłoś
Miles87 2021-08-03, 8:30
Myslisz ze sa tu debile ktorzy pamietaja co tan kiedys belkotales? Jezeli tak to mozna tylko wspolczuc tobi i tego pokroju prymitywom.
Zgłoś
Fx12 2021-08-03, 8:51
Olimpiada i wszelkie jej zmagania, od dobrych 50 lat powinna zostać zlikwidowana definitywnie bo to nie ma nic wspólnego ze sportem i rywalizacją (na Olimpiadzie). Rywalizacja trwa jedynie w sztabach kogo i czym bardziej naszprycują i kto się nie da złapać a kogo nie wykryje Światowa Federacja Antydopingowa będąca 5 do 10 lat wstecz za "nowinkami" farmakologicnzymi w tej kwestii.
Zgłoś
BooooomHeadshot 2021-08-03, 9:18
psarnack napisał/a:

Pięknie władasz językiem polskim.
Zgłoś
gacu37 2021-08-03, 11:18
Gravity_die napisał/a:

czeej czeej misiu 320 = 130+180? Spałeś na matmie czy fiuty w zeszycie rysowałeś?

Walił konia koledze z ławki
Zgłoś
Gadozer 2021-08-03, 13:05 2
Gdyby wygrala/lo to bylby raban a tak przyjmiecie do wiadomosci ze przegral/lo z babami i spoko. A na nastepnych igrzyskach wystep takich to juz bedzie dla was norma. Tak sie urabia ludzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie