Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
StaryIdiota napisał/a:
Pewnie typowy "butloszczoch", którego zatrzyma tylko tirówka stojąca na poboczu.
Czyta, Twoja matka.
Ksy-Ksy napisał/a:
Koła przetrwały... ktoś zna markę?
prawdopodobnie jest to SUBARU FORESTER SH
Evenement1 napisał/a:
W samochodzie była tylko kobieta i przeżyła o dziwo.
Ale jakie to teraz będzie życie - została ze smartem a miała ... hmm co ona w zasadzie miała - jest tu jakiś ekspert od analizy obrazu znawca samochodów ?
MrSiwy88 napisał/a:
prawdopodobnie jest to SUBARU FORESTER SH
To znaczy koła podobne do subarowskich bo samochód to na pewno nie Subaru ( miałem i poznałbym) To jakiś amerykaniec a wypadek był w Kanadzie.
Ciekawe czy spisali oświadczenie czy jednak zadzwonili po policję 🫡🤐🤳
Nissan Rogue (2008-2013) AWD , w europie odpowiednik to Nissan Qashqai.
AI tak podpowiedziało na podstawie stopklatki z kamery. Potwiedzają to literki ROG na klapie, zdjęcie po wypadku
@Rob600:
@Pawehan:
@Ksy-Ksy
AI tak podpowiedziało na podstawie stopklatki z kamery. Potwiedzają to literki ROG na klapie, zdjęcie po wypadku
@Rob600:
@Pawehan:
@Ksy-Ksy

Blueforce napisał/a:
Nissan Rogue (2008-2013) AWD , w europie odpowiednik to Nissan Qashqai.
@:
@:
@
Brawo Ty .Ale rozszyfrować z tej pogietej blachy co to za auto.. Tylko po szczegółach rozkminiłem że to nie Subaru poświęcając na to całe 10 minut i dałem z siebie 30 procent. Tylni dyfer mi nie pasował i "pas przedni "