Pierwsze, Niewielkie zagrożenie lawinowe.
Drugie, Średnie zagrożenie lawinowe.
Trzecie, Duże zagrożenie lawinowe.
Czwarte głosiło Alarm zagrożenia lawinowego.
I ktoś doj🤬 czarnym flamastrem numer pięć, że ;
UWAGA! Lawiny zap🤬lają pod górę!!!
Gdzieś miałem nawet zdjęcie albo ktoś z moich najbliższych, miło to wspominam 🤣
podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamiew sumie jak wrzucasz nie chore to tez
z czego sa te filary przy tych daszkach? przeciez taki snige to normalnie moze wazyc jak woda w tsunami
Jakby ważył "jak woda w tsunami" to by tam te kłody się unosiły, a kaczki i czarownice by w nim synchronicznie pływały.
Niech się w końcu te ferie skończą.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotKiedyś dawno temu w latach dziewięćdziesiątych byłem w zakopanem i pamiętam jak dziś w jednym ze schronisk chyba w dolinie pięciu stawów była taka wielka pomarańczowo żółta tablica informacyjna na temat zagrożenia lawinowego i były cztery stopnie ;
Pierwsze, Niewielkie zagrożenie lawinowe.
Drugie, Średnie zagrożenie lawinowe.
Trzecie, Duże zagrożenie lawinowe.
Czwarte głosiło Alarm zagrożenia lawinowego.
I ktoś doj🤬 czarnym flamastrem numer pięć, że ;
UWAGA! Lawiny zap🤬lają pod górę!!!
Gdzieś miałem nawet zdjęcie albo ktoś z moich najbliższych, miło to wspominam 🤣

Jakby ważył "jak woda w tsunami" to by tam te kłody się unosiły, a kaczki i czarownice by w nim synchronicznie pływały.
Niech się w końcu te ferie skończą.
Jeden metr sześcienny puchu śniegowego waży do 200 kg, śniegu mokrego 700-800 kg
czyli nawet liczac ze tylko z 1/5 sily tsunami (gdzie jak sam zauwazyles nie bylo by co zbierac) a tu nawet nie pekly
podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamiew sumie jak wrzucasz nie chore to tez