Nowy cinematic Riot Games.
Jak nie lubisz lola, scrolluj dalej. Wrzucam bo jest ładnie zrobiony. Jest mroczno, Leona dostaje z ulti od Darka.
Zapraszam do oglądania w HD
Po tagach nie znalazłem.
podpis użytkownika
Sanity is for the weak
Oby do września...
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
D................n
2014-07-22, 20:17
@Suovetaurilie Też nie uważam tego za sport(choć gram/oglądam itp). Lecz gdy nazywamy sportem np. szachy to grę RTS(Real time strategy) powinniśmy też brać pod uwagę. Pozdrawiam.
B................t
2014-07-22, 20:17
Animacja spoko, ale nie rozumiem ludzi uznających tą grę jako sport
Czasami grywam w lola ze znajomymi, ale nie rozumiem ludzi, którzy jarają się lolem ponad życie, śledzą wszystkie filmiki, piosenki, newsy, parodie...
@autor Ty sam k🤬a jesteś New DOWN.
I nie rzucaj się tu jak nie wiadomo jaki sadol, skoro nawet nie wiesz czego ludzie oczekują na tej stronie.
I oddaj się w nieznanym kierunku ze swoim pedalskim materiałem.
Rzekłem.
N................z
2014-07-22, 20:18
krzywycfx napisał/a:
2) Po c🤬j jej ten ogon?
Bo twórcy gry wiedzą co w trawie piszczy i są świadomi tego że trzepiące do antropomorficznych zwierzątek mangozjeby to słabo zagospodarowana nisza na rynku.
Katarina to dz🤬ka 2:57 potwierdza
podpis użytkownika
Japonia wniknąłem TT.TT
@bloodwar, noVic, Slonievsky
Charmer napisał/a:
Jak nie lubisz lola, scrolluj dalej.
Macie całą masę innych tematów, gdzie możecie się nachapać piw.
Moderatorzy to powinni banować za wstawianie takiego c🤬jostwa.
Admin kuraw !!! gdzie jesteś
moderatorzy to typowe casuale i robia z sadistica coraz bardziej soft serwis zaraz mzoe zmienimy nazwe na my little pony
k................c
2014-07-22, 20:28
Nie lubię LoL-a dla mnie to zwykła podróbka DotA jednakże Cinematic bardzo przyjemnie się ogląda
No k🤬a nie mogę. Co to kwejk jest? Gdzie tutaj coś sadystycznego? Wyp🤬alać z tym gównem.