📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

htp napisał/a:
Jaki masz zegarek?
A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.

Fotopstrykacz napisał/a:
A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.
Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.
htp napisał/a:
Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.
I rowerek i zegarek są czerwone!
Śmiało możesz mi zazdrościć, bo jak nie będziesz mi zazdrościł to będę się czul niedowartościowany i poskarżę się mamie!

jezus maria, jak skaczą z klifów to walą na wyprostowaną sylwetkę i nawet stopy mają napięte jak struna
raistpol napisał/a:
jezus maria, jak skaczą z klifów to walą na wyprostowaną sylwetkę i nawet stopy mają napięte jak struna
I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.
Will70 napisał/a:
I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.
jak już cfaniakujesz to chociaż miej do czego

Point your toes and squeeze your legs together before hitting the water. This applies to both diving head first and diving feet first. You want your body to be rigid like a plank. This will ensure that your body will easily glide through the water’s surface rather than slam against it.

co do twardosci wody to pamietam ze chyba skok z 40m do wody to jak na beton z ilus tam metrow

Kilka lat temu, przede mną, z tej samej platformy, startowało małżeństwo lecące w tandemie. Przed lądowaniem w oceanie zauważyłem "meduzę", gdy wyładowałem okazało, że się, że małżeństwo dostało boczny podmuch, którego nie opanowali i zaplątali się w skrzydło, Spadochron pilota był źle spakowany i nie rozłożył się, a pilot po kilku sekundach wypiął się i przywalił z 500m do wody, Ta meduza, którą widziałem, to był jego spadochron. Zapas małżonki też był jakoś ujowo spakowany, połamała się ale przeżyła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie