podpis użytkownika
You must die I alone am bestpodpis użytkownika
You must die I alone am bestdo wszystkich cwe(7)i !!!!!
zapamiętajcie sobie jedno, od zawsze byliście i na zawsze będziecie czerwonym klubem upaćkanym w układach aż po samą szyję. Historia waszego klubiku zaczyna się w 1945 (w 1938 sekcja piłki nożnej CWKS została rozwiązana) i do tej pory opieracie się na układach -jak nie misiactwo w pzpn to układy z walterem i hgw. a pamiętacie takiego pana jak gen Stanisław Popławski (танислав Гилярович Поплавский) ?? czy to nie on kazał strzelać do protestujących w Poznaniu? czy to nie on walczył w wojnie Polsko-Bolszewickiej po stronie Rosjan?
Znaj historię swojego klubu i bądź z niej dumny!!
pfff patrioci sie k🤬a nagle znaleźli
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Najlepsze jest to że agent Stilica proponował jego gre legii tylko że go tam nie chcieli bo za duże miał wymagania. kuchenki z amiki są jeszcze bardziej żałosne niż legia. Jeszcze ta ich wielka zgoda z bandą baranów z cracovii którzy na stadionie wieszają gwiazdy dawida i malują na ścianach albo latają po krakowie z nożami pytać jakichś przypadkowych ludzi komu kibicują. DO GAZU!
podpis użytkownika
Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,Nazwiska i twarze ludzi którzy go zaj🤬i są znane. Za darmo go nie podziurawili. Zdechł na własne życzenie.
Co do Stilica to taki sam z niego lechita jak i z Wojtkowiaka. Tak kocha tego lecha że aż nie przedłuża kontraktu i odejdzie za friko
podpis użytkownika
Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,
2006 rok. Idąc twoim tokiem rozumowania, Lech Poznań nie istnieje, jest Amica Wronki, przykro mi, ale taka prawda, do Legii sie przyp🤬alasz a historii swojego klubu nie znasz.
To juz KONIEC!!!?
Redaktor: Administrator
21.09.2011.
Niestety to już KONIEC seniorskiej sekcji piłki nożnej w CWKS Legia!Jak się dziś dowiedzieliśmy seniorzy zostaja rozwiązani i wycofani z rozgrywek Ligi Okręgowej!!! Jeśli dowiemy się coś wiecej na ten temat poinformujemy na stronie.
do wszystkich cwe(7)i !!!!!
zapamiętajcie sobie jedno, od zawsze byliście i na zawsze będziecie czerwonym klubem upaćkanym w układach aż po samą szyję. Historia waszego klubiku zaczyna się w 1945 (w 1938 sekcja piłki nożnej CWKS została rozwiązana) i do tej pory opieracie się na układach -jak nie misiactwo w pzpn to układy z walterem i hgw. a pamiętacie takiego pana jak gen Stanisław Popławski (танислав Гилярович Поплавский) ?? czy to nie on kazał strzelać do protestujących w Poznaniu? czy to nie on walczył w wojnie Polsko-Bolszewickiej po stronie Rosjan?
Znaj historię swojego klubu i bądź z niej dumny!!
pfff patrioci sie k🤬a nagle znaleźli
Matactwa ? A pamiętasz rok 1993 ? Wtedy się urodziłem, a i wiem co się działo wtedy.
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!