Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poetanapalmu 2013-12-06, 23:26 3
Zgłoś
swampman 2013-12-06, 23:33 2
przykład co religia i fanatyzm robi z mózgu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 23:35 2
Ktoś dostał internety na mikołajki
PS Ta pani była ZA przeniesieniem krzyża sprzed pałacu ( przynajmniej tak jest w opisie filmu na YT ktory ma ponad 0.5 mln wyświetleń więc nie wiem jak jakiś sadol mógł tego nie widzieć jeszcze..
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 23:36
bardzo proszę, aby nie nazywać tej breji w tym obleśnym głowopodobnym pojemniku mózgiem. szanujmy się.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 0:49 1
dupy niektórych bolą ale ta przemiła Pani ma racje lewaki
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 1:22 1
W sumie z jednej i drugiej strony zamoherzenie spore, ale ta babka w okularach ma rację. Co to ma znaczyć, żeby w świeckim państwie robić szopki z krzyżem? Nawet dla prawdziwego chrześcijanina powinno być obrazą wycieranie sobie gęby taki symbolem i darcie pod nim gęby. To nie jakieś gówno na patyku. Poza tym niech każdy się bawi w religijne rytuały u siebie w ścianach świątyni czy mieszkania.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 1:35
Dobrą nauczycielką by była
Zgłoś
KMD 2013-12-07, 3:35
Fajny ten żółty MTB.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 5:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
klaszak 2013-12-07, 8:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2013-12-07, 9:48
Babka, która ją pokory uczyła, pewnie się w grobie przewraca.
Zgłoś
Duch 2013-12-07, 10:39
youtube.com/watch?v=Wcu_PL0U96U

jakoś mi się takie porównanie nasunęło ...
Zgłoś
sługaSzatana 2013-12-07, 11:50
Zgłoś
dram09 2013-12-07, 12:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 17:17
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem