📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Jeżeli ma mu pomóc i zamiast wypłukać syf z uszu, wodą wystuka go rękami to niech się tam masują.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Kiedyś z przypadku trafiłem do tureckiego fryzjera, który ze zwykłego męskiego strzyżenia robił takie show- nawet włosy z uszu wypalał zapalniczką, krótkim i zręcznym ruchem. Czułem się trochę dziwnie i nieswojo, ale tak dokładnie jak on, to już nikt mnie nie ostrzygł.
Przejdź się do skarbówki

bercisko napisał/a:
Przejdź się do skarbówki
Do nich nie trzeba chodzić, żeby cię ostrzygli.
Gościu z pewnością ma jakieś fetysze, ale najdziwniejsze jest to, że sam chciałbym taki masaż hahahah

yellow87 napisał/a:
Ale wy jesteście jebnięci, ja bym poszedł na taki masaż, no może bez palucha w uchu bo to bez sensu, ale takie masaże są bardzo przyjemne a wy się jakiegoś gejostwa doszukujecie.
Jak bez plaucha w uchu jak tam praktycznie cały ten "masaż" polega na wpychaniu niemytych paluchów do zagrzybionych uszu
Nie śmiejcie się, przecież on uzdrawia prawie jak Pan Jezus w Ewangelii św. Marka rozdział 8:
"Potem przyszli do Betsaidy. Tam przyprowadzili Mu niewidomego i prosili, żeby się go dotknął. On ujął niewidomego za rękę i wyprowadził go poza wieś. Zwilżył mu oczy śliną, położył na niego ręce i zapytał: «Czy widzisz co?» A gdy przejrzał, powiedział: «Widzę ludzi, bo gdy chodzą, dostrzegam ich niby drzewa». Potem znowu położył ręce na jego oczy. I przejrzał on zupełnie, i został uzdrowiony; wszystko widział teraz jasno i wyraźnie."
"Potem przyszli do Betsaidy. Tam przyprowadzili Mu niewidomego i prosili, żeby się go dotknął. On ujął niewidomego za rękę i wyprowadził go poza wieś. Zwilżył mu oczy śliną, położył na niego ręce i zapytał: «Czy widzisz co?» A gdy przejrzał, powiedział: «Widzę ludzi, bo gdy chodzą, dostrzegam ich niby drzewa». Potem znowu położył ręce na jego oczy. I przejrzał on zupełnie, i został uzdrowiony; wszystko widział teraz jasno i wyraźnie."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie