👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od razu hejt na to, że nie wziął ptaka do ręki. Wiecie ile te gówno przenosi chorób?

Ja bym go zostawił. Chciałbym zobaczyć minę tego, któremu by spadł na łeb

twetyy napisał/a:
Ja bym go zostawił. Chciałbym zobaczyć minę tego, któremu by spadł na łeb
![]()
I tak myśli prawdziwy sadol

Pani na lekcji biologii pyta dzieci czy znają jakieś zwierzęta na literę T
Zgłasza się Kasia i mówi, że tapir,
potem Krzysiu mówi, że tarantula, aż nagle wstaje Jasio i mówi - Toperz!
Pani na to, nie Jasiu nietoperz.
AA jak nie toperz to nie wiem.
Zgłasza się Kasia i mówi, że tapir,
potem Krzysiu mówi, że tarantula, aż nagle wstaje Jasio i mówi - Toperz!
Pani na to, nie Jasiu nietoperz.
AA jak nie toperz to nie wiem.
podpis użytkownika
zesraj się a nie daj się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie