👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debilny naród to wybrał sobie debila....ważne ze jest pincet na taniego browara, kiełbachę z grila a w tv Kurski liści matołom Zenka ...

suchysongoful napisał/a:
Porozmawiajmy o czaskoskim
Jaki on wysoki i szczupły jest
A jaki wygadany do tego
Jak się ich zestawi to Duda wypada jak szczerbaty wieśniak w gumofilcach

suchysongoful napisał/a:
Porozmawiajmy o czaskoskim
Jaki on wysoki i szczupły jest
a jaki przystojny!
ehh cioty zafajdane widzą co sie dzieje na zachodzie siedząc na sadolu i chcą zachodniego prezydenta. Idioci
raistpol napisał/a:
a jaki przystojny!
ehh cioty zafajdane widzą co sie dzieje na zachodzie siedząc na sadolu i chcą zachodniego prezydenta. Idioci
Żaden zachodni kandydat nie brał udziału w wyborach. To tylko urojenia Kurskiego, w które uwierzyło stado cymbałów. Poza tym wolę prezydenta dobrze dogadującego się z zachodem, niż działającego prężnie w interesie Moskwy i pedofili.
Nieumiejętność mówienia w obcym języku to jeszcze nie koniec świata.
Gorzej jest jak nie potrafisz się wysławiać we własnym języku.
Taki Komuruski na przykład
Gorzej jest jak nie potrafisz się wysławiać we własnym języku.
Taki Komuruski na przykład
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie