Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Lekcja Religii
konto usunięte • 2012-02-14, 0:58
A więc sytuacja ma miejsce na lekcji religii(nie mojej). Ksiądz prowadzi lekcje, p🤬li coś o krzyżu, papieżu i takie tam. Nagle dzwoni mu telefon, obiera rozmawia parę minut i kończy. Uczeń się pyta:

U:Żona dzwoniła ?
K: Ta, będziesz miał brata.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~tip.top 2012-02-14, 11:25
Niеbieski napisał/a:

Może i z wolnego tłumaczenia to jakiś potwór dżo.

Nie możemy tego wykluczyć
Zgłoś
Pener 2012-02-14, 11:31
może jom onster, jedzą onster... tylko co to jest onster?
Zgłoś
~tip.top 2012-02-14, 11:34
Już wiem, chodziło mu o Jomon Ster... Taki ster do Jomona
Zgłoś
Pener 2012-02-14, 11:36 7
jomony nie mają sterów, mają dźwignię przekładniową ze śmigiełkiem i gąbką filtrującą
Zgłoś
BongMan 2012-02-14, 11:37
Pener666 napisał/a:

może jom onster, jedzą onster... tylko co to jest onster?

Onster... Prawie jak oyster, czyli ostryga po angielsku. Może kolega chciał się pochwalić że widział ten kawał jak wpieprzał ostrygi? Czyli że jest taki bogaty i taki światowiec, że mówi po angielsku i ostrygi je.
Zgłoś
~tip.top 2012-02-14, 11:37 1
i naparowywacz do bulgulatora
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 12:03 9
Slonx napisał/a:

Nie ma to jak dowcip zerżnięty z joemonstera...

Nie mówi się na Sadisticu "widziałem na Joemonsterze itp.) tylko wbijasz na JM i piszesz, że widziałeś już na Sadisticu !
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 14:27
błyskotliwy jak na kapłana...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 4:47
Anonymous~ napisał/a:

Już wiem, chodziło mu o Jomon Ster... Taki ster do Jomona

Nic dziwnego, że na Sadolu tyle sucharów ląduje, skoro moderator sam daje przykład...

tapsik napisał/a:

Nie mówi się na Sadisticu "widziałem na Joemonsterze itp.) tylko wbijasz na JM i piszesz, że widziałeś już na Sadisticu !

A myślałem, że Sadol radzi sobie bez takiej promocji...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 7:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 10:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 11:03
Slonx napisał/a:

Pudło, próbuj dalej.

Jeśli nie od tego syfu to ok, nie chce mi się zgadywać dalej, ani nie jest mi to potrzebne.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 20:05
Niеbieski napisał/a:

Jeśli nie od tego syfu to ok, nie chce mi się zgadywać dalej, ani nie jest mi to potrzebne.

Nick ma niezbyt oryginalne korzenie. Zwykła impreza, pijany kumpel, który zaczął wykrzykiwać słowo, które brzmiało właśnie tak. Okazało się, że chciał się zwrócić do mnie. Dlaczego tak? Nie mam pojęcia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-16, 19:43
@up piękna historia
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-20, 5:28
Xwall napisał/a:

@up piękna historia

Miło, że cię fascynuje, masz dosyć niewybredny gust.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem