Gówniarze specjalnie wylewali napoje na podłogę więc pracownik postanowił nauczyć gnojki aby szanować pracę każdego człowieka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
niestety ale w postępowym eurokołchozie winnym sytuacji były opresyjny pracownik który zamiast porozmawiać od razu przeszedł do czynów....
Mors_Nigra napisał/a:
Pedofilem się nie zostaje. Pedofilem się jest lub nie. Np Polański spał z 13latką a pedofilem nie jest. Ktoś może żadnego dziecka palcem nawet nie dotknąć przez całe zycie, a pedofilem będzie. Niezrozumienie tej różnicy przez społeczeństwo, stoi na drodze skutecznej prewencji przeciw czynom pedofilskim.
No wreszcie ktoś tu właściwie nazwał rzecz po imieniu. Zuch!
pedofilem nie nie jestem i nie bede -chodzi mi tylko o skrajne upokorzenie chłopaka który czuje sie panem świata.
Cytat:
Np Polański spał z 13latką a pedofilem nie jest.
Przecież polański jest pedofilem, sam podałeś na to dowód.
TB303
Myślisz, że on jest bierno-aktywny????
Zawołaj kogoś bez wady słuchu...
Myślisz, że on jest bierno-aktywny????
xv89 napisał/a:
...jeśli akcja miała miejsce w USA .....
Zawołaj kogoś bez wady słuchu...
Dobrze, niedobrze... Jestem tylko ciekaw, czy jakby "chłopcy" byli przynajmniej z trzy lub cztery lata starsi, zrobiłby podobnie
Dragon_Mynuts napisał/a:
Dla normalnej osoby wystarczy sama świadomość że ma tylko 13 lat ...ł
Ale mnie chodziło o to, że nie masz świadomości wieku... oceniasz tylko po wyglądzie....
Żeby nie było, granica prawna jest potrzebna,...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie