Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
h................2 2013-03-10, 14:57
Za dobrze te psy w domu mają, takiego cielaka nie wp🤬lić.
Zgłoś
kikutnik666 2013-03-10, 15:32
na hardzie ostatnio byl zdechly pies- to nie tam powinno sie znalezc, jak reszta trupow?
Zgłoś
D................D 2013-03-10, 15:38 1
mogłes jeszcze 3 raz to samo wrzucic
Zgłoś
c................7 2013-03-10, 15:46
Już nie mogę się doczekać, aż jakaś zdolna polska gimbuska wrzuci zdjęcie noworodka opatrzone opisem
"Zdjęcie jest stare,ale może się komuś spodoba - dziecko wyrzuciłam do kosza tydzień temu" Tak się zastanawiałem, po co tutaj cała ta otoczka sadyzmu ale już chyba powoli rozumiem. Ta strona jest przeznaczona dla j🤬ych mieszczuchów którzy wieś znają z dobranocki. Co jest takiego niezwykłego w martwym cielaku? Jak dla mnie to strata dla gospodarza, i on za c🤬j nie widzi w tym nic pocieszającego. Zacznijcie się leczyć bo macie pop🤬lone skłonności, z resztą od kiedy tu jetem, podświadomie zacząłem się dostosowywać do waszej bandy zajaranych śmiercią debili. Na wsi to normalka, i ogólnie na świecie jest przyjęte, że śmierć przyjdzie po każdego, i co k🤬a chcecie z tego powodu zdobywać uznanie wśród userów, materiałami własnymi? Może zamiast wyrobienia sobie zgody na pobieranie narządów, poproście by po śmierci wasze fotki trafiły tutaj? Gardzę wami.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-03-10, 15:51 1
flame war wisi w powietrzu ;D
Zgłoś
h................2 2013-03-10, 15:59
Zastanawiam się cherry007 nad kilkoma kwestiami. Po pierwsze , od kiedy ideą sadistica jest wspolczucie ze straty cielaka? Po drugie, niech gimbusiarnia wrzuca, będzie co oglądać. Po trzecie, nie wszyscy tutaj zarejestrowani są z miast i nigdy nie miała styczności ze zwierzętami hodowalnymi. Jak się nie podoba, WYP🤬ALAJ.
Zgłoś
R................u 2013-03-10, 16:26 1
No k🤬a fenomenalne, jak widzisz zdechlego kota przy chodniku, to tez sie na niego gapisz bo ci sie podoba ?
Zgłoś
c................7 2013-03-10, 16:31
Widać w mieście cywilizacja troszkę zwolniła...
Zgłoś
RaV8 2013-03-10, 17:06 1
Mam! Znalazłem różnicę! Ten na dole się uśmiecha!

podpis użytkownika

Jeśli tak jest, a mogło by tak być, było by tak. A jeśli nie jest, nie jest. To logiczne.
Zgłoś
Volant 2013-03-10, 17:25
Patrząc na te dwa zdjęcia jakoś tak mi się przypomniały czasy, gdy w grach po strzelaninie wszyscy przeciwnicy leżeli na ziemi dokładnie w ten sam sposób...
Dzięki Ci, Panie, za ragdoll.
Zgłoś
l1nk 2013-03-10, 18:10
Różnica jest taka, że ten na dole jest niżej niż ten na górze, który jest wyżej.
Zgłoś
B................e 2013-03-10, 18:18
heh na podkarpaciu mamy wilki:) ponoć całkiem sporo w moich stronach - okolice dębicy, strzyżowa. Nawet w mojej miejscowości były już widziane:)
No a stada 30 dzików to norma jak i w Katowicach na Ligocie - Pozdrawiam:)
Zgłoś
K................r 2013-03-10, 20:28
brudas już dawno brałby póki ciepły!
Zgłoś