Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-12-04, 19:19
Emkes Nie wrzucaj wszystkich facetow do jednego worka bo to niesprawiedliwe ja np wiedze jako taka mam, i jak widze ze sie myle to przyznaje sie do bledu a jak czegos niewiem to siedze cicho na dupie i sie niemadruje Zreszta mialas chyba pecha skoro spotykalas na swojej drodze zycia samych takich facetow o jakich piszesz
Zgłoś
mesiash 2010-12-04, 19:24
Aaa, w Weselu poruszano problemy chłopów ze szlachtą... Kuba nie wie, bo czyta z kartki (Myśmy wszystko zapomnieli, mego Ojca piłą rżnęli, myśmy wszystko zapomnieli)

no ale całość jak zwykle ciekawie zrobiona
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2010-12-04, 19:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vindigo 2010-12-05, 11:37 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-05, 18:21
odnoszę wrażenie, że tych ludzi tona siłe godzinami wybierają, żeby iększości odpowiedzi nie znali. co do samej matur, to jestem za taką ze wszystkich przedmiotów na poziomie podstawowym i wybranych na rozszerzonym. i oczywiście z poziomem rozszerzonym faktycznie trudniejszym. matura nie jest obowiązkowe, tak jak studia, nie każdy musi ją zdać
Zgłoś
comep512 2010-12-05, 23:04
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-06, 9:58
gość ma rajcie dobry program
Zgłoś
mooop12 2010-12-06, 16:49 1
emkens napisał/a:

Koleś wywnętrzający się na temat autobiografii stał się moim bohaterem. Typowy przedstawiciel męskiego rodu, brnący w swoje przekonania, mimo burz, zasp, tańczących jeleni, wciąż uparcie i do celu. Hallelujah !

A obiad skończyłaś gotować?
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-06, 18:32
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-06, 20:41
ziomuś w bluzie w kratę wymiata hehe
Zgłoś
LadyBergamoth 2010-12-06, 21:00
Egzamin z polskiego (niekoniecznie z lektur - choć podstawy powinien znać każdy kto chce udawać magistra) powinien być na każdych studiach, a nie że jeden z drugim coś tam policzyć potrafią, ale dogadać się z takim debilem nie można, a jak napisze "naukową" książkę, to tylko matka z litości twierdzi, że ją rozumie...

Kraciasty przynajmniej ma fantazję
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem