📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:22
Legenda demonstruje jak się gra na basie
Jak w tytule, bóg na basie, nie bóg basu
ogólnie podczas oglądania filmu ''Lemmy'' wychwyciłem ta scenkę, Lemmy może nie jest najlepszym basista ale jednym z najlepszych owszem, bo wybitnych muzyków jest na kopy wiec bez sensu mówić który najlepszy
A Lemmiego i Motorhead nazwałem legenda, gdyż to jeden z tych zespołów który w latach 70tych - początki 80tych w pozytywny sposób wywrócił świat rocka do góry nogami
We are Motorhead and we play ROCK N' ROLL !
KwusheR - przepraszam Kolego, ale nie wiesz o czym mówisz. Burton był dobry- to fakt ale jeśli sobie wpiszesz na YT 'Victor Wooten' to zobaczysz że ten klient wciąga lewą dziurką od nosa tego Cliffa. Ja wiem że jeden gra metal a drugi gra jazz/funky/folk ale po prostu Burton zesrałby się a nie zagrałby tak jak Wooten. Poszerzać horyzonty proponuję
Doceniam Lemmy'ego, jest świetny, lubię jego grę jednak bogiem basu to on nie jest tak samo jak i Burton. Wooten jest faktycznie niezły, ale przynajmniej w moich oczach na miano boga basu zasługuje Alex Webster. Basista iście sadystycznego zespołu Cannibal Corpse. Zasługuje na to miano między innymi dlatego że doskonale zna teorię, komponuje i jest jednym z najlepszych basistów w Metalu i nie tylko, ponieważ nie zamyka się.
Daję dwa linki dla ciekawskich:
watch?v=wKTinvL2I0w
watch?v=BD3jD_fjLT0
watch?v=wKTinvL2I0w
watch?v=BD3jD_fjLT0
Za żywą, naturalną muzykę graną na instrumentach zawsze piwo. A nie jakieś dupstepy na komputerze robione...
Arqtos napisał/a:
Doceniam Lemmy'ego, jest świetny, lubię jego grę jednak bogiem basu to on nie jest tak samo jak i Burton. Wooten jest faktycznie niezły, ale przynajmniej w moich oczach na miano boga basu zasługuje Alex Webster. Basista iście sadystycznego zespołu Cannibal Corpse. Zasługuje na to miano między innymi dlatego że doskonale zna teorię, komponuje i jest jednym z najlepszych basistów w Metalu i nie tylko, ponieważ nie zamyka się.
watch?v=wKTinvL2I0w
watch?v=BD3jD_fjLT0
Super fajnie zajebiście, tylko nikt nie powiedzial ze Lemmy jest bogiem basu
Cytat:
super ale akurat wirtuozeria to żadna tak samo jak bóg basu z niego żaden... Może muzyka ogólnie fajna ale nie nazywajmy bogiem kogoś kto gra kostką na basie... Obczajcie Wootena, Millera i innych prawdziwych basistów to pogadamy.
Właśnie to miałem napisać. Bóg basu? Why? Tal Winkelfeld, Wooten, Miller, Jaco Pastorius i jeszcze parę innych... To są kurde fele basiści, a on jedynie może z tą siarką wyrabiać zapałki... i jeszcze ta kostka...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie