👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

który zamawiał średnio wypieczonego leniwca i nie odebrał zamówienia póki ciepłe?

On dał sygnał, że mają papieża Leniwców . Grodzka / Grodzki / Grodzko objęło to stanowisko

Kurna jak się ludziom coś dzieje to mi się cieszy micha, ale tego gościa jakoś tak .. szkoda

Dopóki nie spadł cały czas myślałem, że on tylko udaje i zaraz się ruszy...nie wiem czemu.
mmmmmm.... leniwiec na chrupko!
idealny do Big Mac'a z frytkami i Colą !
idealny do Big Mac'a z frytkami i Colą !
ja piero. sadol sadolem ale to sa zwierzaki ich jest szkoda w huuuy . a takiego allah akkbara niech sobie pala ale biednych zwierzakow tu nie wstawiaj .
Zamiast filmowac powinien go złapac i na stól póki ciepły... matka na obiad by zawołała i gotowe

Spodobała mu się opcja z przelatywaniem jezdni, chciał to powtórzyć bez pomocy człowieka
Przypomnienie

Przypomnienie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie