Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2015-01-25, 16:44
vass napisał/a:

Tu też kozacy

w sumie bałwan p🤬lnął przez biodro tym w czerwonym
Zgłoś
saoee 2015-01-25, 17:06 9
vass napisał/a:

Tu też kozacy

Ten w środku co zaj🤬 Fatality

podpis użytkownika

"Ty powiedziałeś to co chciałeś powiedzieć, ja zrobię to co uważam za słuszne"
Zgłoś
Hesbollah 2015-01-25, 17:34 2
@Bart9201

Jak nie zmusza jak zmusza? Czyżby KK nie miał dofinansowania? Sama obecność religii w Polsce jest stratą i powoduje zacofanie umysłowe u ludzi. Na pierwszy rzut oka się stwierdza - jestem niewierzący niepraktykujący więc mnie to nie dotyczy. Gówno prawda, każdy grosz przekazany na funkcjonowanie KK jest groszem zmarnowanym, czyli strata jest, więc czuję się okradany i jestem zbulwersowany. Odnośnie Muzułmanów to oni wygrywają wojnę aktualnie się toczącą z cywilizowaną Europą socjalem na potęgę co pozwala im się rodzić w ich tempie, dlatego też u Nas jest ich tak mało...Osobiście to zaobserwowałem mieszkając 10 lat w Anglii, Portsmouth, z czego około 1 roku mieszkałem w jednym domu z ortodoksyjnym Muzułmanem, fanatykiem, który się nie p🤬lił i mówił prosto z mostu, że socjal jest dla nich po to by się mnożyć na potęgę, a jak się spytałem po co być tak ortodoksyjnym, to powiedział "czemu nie jak można być bliżej Allaha, można najbliżej ale to jeszcze nie ten czas". Przerażające...Najmilej wspominam jak wróciłęm z zakupów z mieloną wieprzowiną, przywitałem się z nim i położyłem tę wieprzowinę na jego pudełku z ciastkami na stole. Pierwszy raz widziałem, jak brunatna, c🤬cka twarz zmieniła kolor na czerwony, ale się wk🤬ił hehe

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-25, 18:06 2
Jeśli myślisz o tym w ramach kościół - polityka to się z Tobą zgadzam. Niemniej jednak dalej uważam, że krzywda, która mi się nie dzieje, nie istnieje Też byłem w Anglii, Manchester. Dostałem wezwanie do urzędu w sprawie NIN w "c🤬ckiej" dzielnicy. Baby biegały jak poj🤬e w burkach, a faceci siedzieli w szisza barach i lecieli w c🤬ja. Do tego na ulicach syf, że ja p🤬lę. Wiem jak oni funkcjonują. Jak zobaczyli blondyna 180cm wzrostu to miałem wrażenie, że chcą mnie zeżreć żywcem.
Zgłoś
Hesbollah 2015-01-25, 18:18 1
Dobre i bezstresowe! "Krzywda, która mi się nie dzieje nie istnieje". W wolnym tłumaczeniu - nie posiadam Porsche Panamera więc to auto nie istnieje

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-25, 20:22 1
Dla mnie nie istnieje ;D I na c🤬j drążyć temat?
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-25, 23:34
moża? można
Zgłoś