Coś się z sadolem zj🤬o - na 3 stronie mam pierwsze tematy. Co jest internet zatoczył koło?
dback, odpowiedź znajdziesz tutaj sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1680.htm1550154
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

dback napisał/a:
Coś się z sadolem zj🤬o - na 3 stronie mam pierwsze tematy. Co jest internet zatoczył koło?
"gonią" Cię materiały, bo dodają jak poj🤬i - wszystko na główną. Człowiek pójdzie zrobić coś jeść, przyjdzie i już jest z 5 stron w plecy...

ehhh k🤬a.... Swoj Chlop !
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !

Andrzej pytanie z publiczności.
- jak można powiesić się w samoobronie?
- jak można powiesić się w samoobronie?

Powiedział co wiedział na początku swojej kariery, potem się zamknął po kilku latach przestał być przydatny i powiesił się

Polityka to nie kabaret. Nie ma być śmiesznie lecz uczciwie i z głową. Oczywiście inteligencja często idzie w parze z humorem, ale umówmy się, że Lepper się do tej grupy nie zaliczał.
Jaki był taki był... zdecydowanie ON niż Komor ... albo ten przytusk ...
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Śmiejcie sie z niego ile chcecie ale miał chłop jaja, dużo wiedział i miał haka na tych sk🤬ysynów z rządu dlatego nie żyje.

oo chyba mu się zmarło, ciekawe czy ktoś mu pomógł czy sam.