👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Driver19cm napisał/a:
Widzisz, dla normalnych gości, widok klepiącego się po jajach typa, jest dewiacją
A dla Ciebie lewacki, ciepły, spedalony pomiocie, to norma i standard
Spedalony kmiot a "Ciebie" z dużej litery z szacunku.

Halman napisał/a:
jak często widujesz typów walących sie po jajcach nad ogniem?
Wali się po swoich jajach, i nad swoim ogniem i to zupełnie prywatnie, a że ktoś sie tym fascynuje do tego stopnia, że wrzucił to do sieci, to kto tu jest Deviant?
Nie przypominam sobie zeby klepanie sie po jajach nad ogniem było zabronione, jakimś przykazaniem, ani paragrafem.
Driver19cm napisał/a:
Widzisz, dla normalnych gości, widok klepiącego się po jajach typa, jest dewiacją
xDDDDDDDD
Sadistic "osada normalności" , przecież większość tutaj obecnych użytkowników to zboczeńcy i skryci/jawni pedały .
Najwięszym atutem cieszą się faceci z sztucznymi cyckami
Filmiki z geyowską tematyką zabierają najwięcej piw
xDDDDDDD To takie zabawne kiedy ktoś z tego portalu wyzywa kogoś dewiantem, albo lewuchem xDD

Driver19cm napisał/a:
Nie zesraj się z przejęcia.
A tam ,od razu dewiant ,facet polepsza ukrwienie przed seksem ,to geniusz ,a nie dewiant

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie