Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Niewypał - teraz popularne
quickxxx 2013-08-13, 17:45 5
Cara_Al_Sol napisał/a:

Bardzo mi przykro, że nie ma takich torów.
Ale na hałas i płoszenie zwierząt już nic nie napiszesz?
Fajnie, że macie zajawkę. Ale wydaje mi się, że jest to równie uciążliwe co sąsiad ze słabością do disco-polo.
A spacer po lesie ma chyba tylko sens, gdy nie ma nikogo w pobliżu, prawda? 10km od cywilizacji - spoko. Tak myślę ja, tak dzika zwierzyna i tak myślą fani dwóch kółek.
Nie zmienię zdania, bo miejsce motocykla jest na drodze lub torze.
Pozdrawiam, "geolog"

Nie chciałem się nazbyt rozpisywać więc wybrałem najważniejsze punkty, ale jeśli Ci zależy .

Co do zwierzyny osobiście uważam że gorzej na nią wpływają działania myśliwych, wycinka drzew i chociażby problem z przejściem do źródła wody przez ruchliwą drogę.

A co do hałasu to przede wszystkim właśnie przestraszą sarenkę, a trafienie na takich chłopaków w środku lasu jest naprawdę mało prawdopodobne, dużo łatwiej jest trafić na wycie piły mechanicznej w środku lasu niż na takich crossy, a nawet jeśli to ich za 5min nie będzie słychać, a ww. piła będzie wyć cały czas .

PS: Nikt Ci nie każe zmieniać zdania, spójrz na to z innej perspektywy po prostu i może trochę więcej wyrozumiałości .
Zgłoś
Yamooo 2013-08-13, 17:54 1
Zajebiste miejsca do jazdy
Chyba bedzie sie trzeba tam wybrac:)
Krata zimnego za filmik:)
Zgłoś
mrwieszkto 2013-08-13, 17:54 2
Wszystko spoko, ale jak trzeba sprzęty myć to już nie jest tak fajnie Ale wolę to od ścigaczy. Tak samo jak rajdy od driftu itp, gusta i guściki
Zgłoś
icac 2013-08-13, 17:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:06
Zajebisty filmik! Piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
malutky 2013-08-13, 18:12 6
Zgłoś
gierq 2013-08-13, 18:15
hejterzy hejtuja
Zgłoś
Zielonek92 2013-08-13, 18:15
hehe a to ciekawe ;d Jestem z miasta Nysa
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:16
A mnie się podoba ;] Piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:19 3
A ja wszystkim malkontentom plującycym jadem zza monitora życzę żeby znaleźli sobie jakąś pasję.
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 18:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:55
@Nokia 3310
Ja już znalazłem, rozstawiam linki w lasach i w ten sposób tworzę materiał na harda
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 18:55 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-13, 19:13 1
@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozp🤬uchy nikomu nie zawadzi.

Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem