Cytat:
@up
1. wracaj do kuchni.
2. nie masz kamery.
3. jak byś miała to wystarczyło by żebyś nakręciła swoich starych.
zamknij k🤬a ryj i przestań jechać po jej starych "rodzicu", w takich punktach to pewnie zadania w gimnazjum na polski robisz. Jak patrzę co ty wypisujesz to k🤬a koledzy muszą mieć niezłą polewę z twojej zajebiście "męskiej" inteligencji.
Pianę z ust toczysz bo dziewczyna neguje zachowanie jakiegoś brudnego pijaczyny który robi show tylko tym że jest menelem i nic mu w życiu nie wyszło, więc myśli że zdobędzie sławę pokazując swój brudny, zawszony nie ogolony ryj w filmiku i wysyłając go do internetu. Ja nie wiem jak można nie mieć żadnych priorytetów życiowych tylko zapatrywać się na śmierdzących żuli którzy tylko piją i nic nie robią, bo jedyne co im pozostaję to zapić się na śmierć. Jak skończysz 18 lat to zapewne zrozumiesz co tu do ciebie mówię. No chyba że pójdziesz w ślady swojego brudnego idola spod monopolowego...
A co do 2. to skąd zawszony dziadu wiesz że nie ma kamery to że ty nic nie osiągnąłeś konkretnego to nie znaczy że i ona musi w nędzy jak ty żyć. Nie oceniaj ludzi swoją miarą do k🤬y.
W pełni zgadzam się z alicją.
Aha co do pierwszego punktu to pewnie nigdy nie miałeś za dużego kontaktu z kobietami i próbujesz nadrobić braki szufladkując je. Jak byś był w prawdziwym związku złamasie to byś tak nie pisał.
Jestem facetem i nie podzielam twoich zj🤬ych poglądów.