Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bulbulator 2025-07-01, 9:01
brylant1412 napisał/a:

tak się bawią za nasze

P🤬lisz głupoty.
Takie zabawy są zawsze finansowane prywatnie.

Dopiero negatywne skutki takich zabaw są finansowane przez wspólnotę. NFZ
Zgłoś
Smokw 2025-07-01, 9:24
Bulbulator napisał/a:

Ja nie tylko oglądam takie filmiki, tylko w moich młodszych latach to robiłem.
K🤬s na motorówce w momencie pierwszych nienormalnych zdarzeń miał i doprowadzić do przymusowego lądowania.
Taka reakcja jest konieczna już w momencie kiedy na uprzęży są dwie osoby, a powinna być tylko jedna. Natychmiast powoli z gazu, bo uprząż jest tylko dla jednej osoby, a nie dla dwóch!
Co zrobił z🤬b z motorówki?
Dodał gazu i uniósł wszystkich razem w powietrze na wysokość, która była już niebezpieczna.
Za to powinno sto wściekłych pawianów kierowcę motorówki w dupsko wyr🤬ać!
Jeżeli obsługa motorówki nie jest w stanie kontrolować zdarzeń na linie, to się do tego nie nadają.
Pisze to z praktyki. Przy moim pierwszym razie takich anomalii była podemną ziemia, a nie woda, ale chłopak na traktorze miał mózg i zrobił z niego użytek. Zszedł z gazu i pozwolił mi w ten sposób na lądowanie.
Twoja racja, a mój spokój.
Ty to widziałeś na filmiku, a ja to robiłem.

Coś Ci się Panie pomieszało. Wszyscy podjęli debilną decyzje o locie w trójkę, ale ja przecież napisałem nie o tym fakcie Panie BHP co pewnie nawet dziewczyny na ramie roweru nie przewiozłeś.
Zgłoś
Bulbulator 2025-07-01, 9:32
Smokw napisał/a:

Coś Ci się Panie pomieszało. Wszyscy podjęli debilną decyzje o locie w trójkę, ale ja przecież napisałem nie o tym fakcie Panie BHP co pewnie nawet dziewczyny na ramie roweru nie przewiozłeś.

Napisz to jeszcze raz po polsku przestrzegając polskiej interpunkcji.
Wiesz, chodzi o kropki i przecinki. To ma znaczenie, a potrafi to znaczenie zdania odwrócić o 180 stopni.
O co Tobie chodziło?

Dziewczyny wozi się nie na ramie roweru, tylko na własnej ramie. Nie każdy potrafi utrzymać.
Zgłoś
schum84 2025-07-01, 11:06 1
slysze k🤬y ruskie czy mi sie wydaje ? za cholere nie rozrozniam tych pop🤬lonych jezykow. ale jak to k🤬y ruskie to ha tfu im
Zgłoś
majeńka 2025-07-01, 13:14 1
Heniuleczek napisał/a:

Jak mnie wk🤬ia ukrainski i rosyjski.

Ten argument tu nie przejdzie, pieprzony bocie. Znana metoda z waszego podręcznika.

ruski_car napisał/a:

te ukry to jednak mają naj🤬e, nawet balon muszą miec w barwach bandery, dobrze tak szmacie

To nie ukraińcy, to wasi.

brylant1412 napisał/a:

tak się bawią za nasze

Nie, to co nam zrabowali już dawno przepili.

Tak mnie wk🤬ia że jak tylko jest wzmianka o waszym sk🤬iałym padołku, zaraz musicie jak muchy gównojadki obsiąść temat, i twierdzić że to Ukraina.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ruski_car 2025-07-01, 13:29
majeńka napisał/a:

Ten argument tu nie przejdzie, pieprzony bocie. Znana metoda z waszego podręcznika.
To nie ukraińcy, to wasi.
Nie, to co nam zrabowali już dawno przepili.
Tak mnie wk🤬ia że jak tylko jest wzmianka o waszym sk🤬iałym padołku, zaraz musicie jak muchy gównojadki obsiąść temat, i twierdzić że to Ukraina.

Majeńka jesteś głupsza niż ustawa przewiduje
Zgłoś
polithe 2025-07-01, 13:38
Nienawidze tego ich p🤬lonego jezyka płucha stała i c🤬j xd
Zgłoś
majeńka 2025-07-01, 13:41 1
ruski_car napisał/a:

Majeńka jesteś głupsza niż ustawa przewiduje

Wasze ustawy mam w wiadomym miejscu bo prawo РФ to worowyj zakon.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Smokw 2025-07-01, 22:00
Bulbulator napisał/a:

Napisz to jeszcze raz po polsku przestrzegając polskiej interpunkcji.
Wiesz, chodzi o kropki i przecinki. To ma znaczenie, a potrafi to znaczenie zdania odwrócić o 180 stopni.
O co Tobie chodziło?
Dziewczyny wozi się nie na ramie roweru, tylko na własnej ramie. Nie każdy potrafi utrzymać.

Akurat sens jest jeden: c🤬ja się znasz na takich sportach.
Zgłoś
Bulbulator 2025-07-02, 6:01
Smokw napisał/a:

Akurat sens jest jeden: c🤬ja się znasz na takich sportach.

No jasne, że nie mam pojęcia! Nie robiłem tego już naprawdę kupę lat.
Kiedy zaczynałem się tym z kolegami bawić, to w użytku mieliśmy SW 5, UT 15, RL 10 i PTcH 8. Wiesz wogóle co to jest?
Widziałeś to kiedyś?
Zaczynałem to robić w 1979 roku i w tym czasie twój ojciec ciebie jeszcze nie wytrysnął.
Zamknij się w tej piwnicy od środka, bo cie jeszcze ktoś na śmieci wyrzuci i tego nie zauważy.
Zgłoś
Smokw 2025-07-02, 16:36
Bulbulator napisał/a:

No jasne, że nie mam pojęcia! Nie robiłem tego już naprawdę kupę lat.
Kiedy zaczynałem się tym z kolegami bawić, to w użytku mieliśmy SW 5, UT 15, RL 10 i PTcH 8. Wiesz wogóle co to jest?
Widziałeś to kiedyś?
Zaczynałem to robić w 1979 roku i w tym czasie twój ojciec ciebie jeszcze nie wytrysnął.
Zamknij się w tej piwnicy od środka, bo cie jeszcze ktoś na śmieci wyrzuci i tego nie zauważy.

No właśnie nie masz pojęcia stary pryku. Kolejny raz to udowodniłeś.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 4:48
Smokw napisał/a:

No właśnie nie masz pojęcia stary pryku. Kolejny raz to udowodniłeś.

Ja może zakończę ten dyskurs ze zj🤬ym debilem w ten pasujący do ciebie sposób. Na ciebie i twoje wysrywy.
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 15:14
Heniuleczek napisał/a:

Jak mnie wk🤬ia ukrainski i rosyjski.

to dlatego że kacapy i widlarze są k🤬ami z matek kurew i są robieni psim c🤬jem na gnoju
Zgłoś