tak się bawią za nasze
P🤬lisz głupoty.
Takie zabawy są zawsze finansowane prywatnie.
Dopiero negatywne skutki takich zabaw są finansowane przez wspólnotę. NFZ
Ja nie tylko oglądam takie filmiki, tylko w moich młodszych latach to robiłem.
K🤬s na motorówce w momencie pierwszych nienormalnych zdarzeń miał i doprowadzić do przymusowego lądowania.
Taka reakcja jest konieczna już w momencie kiedy na uprzęży są dwie osoby, a powinna być tylko jedna. Natychmiast powoli z gazu, bo uprząż jest tylko dla jednej osoby, a nie dla dwóch!
Co zrobił z🤬b z motorówki?
Dodał gazu i uniósł wszystkich razem w powietrze na wysokość, która była już niebezpieczna.
Za to powinno sto wściekłych pawianów kierowcę motorówki w dupsko wyr🤬ać!
Jeżeli obsługa motorówki nie jest w stanie kontrolować zdarzeń na linie, to się do tego nie nadają.
Pisze to z praktyki. Przy moim pierwszym razie takich anomalii była podemną ziemia, a nie woda, ale chłopak na traktorze miał mózg i zrobił z niego użytek. Zszedł z gazu i pozwolił mi w ten sposób na lądowanie.
Twoja racja, a mój spokój.
Ty to widziałeś na filmiku, a ja to robiłem.
Coś Ci się Panie pomieszało. Wszyscy podjęli debilną decyzje o locie w trójkę, ale ja przecież napisałem nie o tym fakcie Panie BHP co pewnie nawet dziewczyny na ramie roweru nie przewiozłeś.
Coś Ci się Panie pomieszało. Wszyscy podjęli debilną decyzje o locie w trójkę, ale ja przecież napisałem nie o tym fakcie Panie BHP co pewnie nawet dziewczyny na ramie roweru nie przewiozłeś.
Napisz to jeszcze raz po polsku przestrzegając polskiej interpunkcji.
Wiesz, chodzi o kropki i przecinki. To ma znaczenie, a potrafi to znaczenie zdania odwrócić o 180 stopni.
O co Tobie chodziło?
Dziewczyny wozi się nie na ramie roweru, tylko na własnej ramie. Nie każdy potrafi utrzymać.
Ten argument tu nie przejdzie, pieprzony bocie. Znana metoda z waszego podręcznika.Jak mnie wk🤬ia ukrainski i rosyjski.
To nie ukraińcy, to wasi.te ukry to jednak mają naj🤬e, nawet balon muszą miec w barwach bandery, dobrze tak szmacie
Nie, to co nam zrabowali już dawno przepili.tak się bawią za nasze
Tak mnie wk🤬ia że jak tylko jest wzmianka o waszym sk🤬iałym padołku, zaraz musicie jak muchy gównojadki obsiąść temat, i twierdzić że to Ukraina.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Ten argument tu nie przejdzie, pieprzony bocie. Znana metoda z waszego podręcznika.
To nie ukraińcy, to wasi.
Nie, to co nam zrabowali już dawno przepili.
Tak mnie wk🤬ia że jak tylko jest wzmianka o waszym sk🤬iałym padołku, zaraz musicie jak muchy gównojadki obsiąść temat, i twierdzić że to Ukraina.
Majeńka jesteś głupsza niż ustawa przewiduje
Wasze ustawy mam w wiadomym miejscu bo prawo РФ to worowyj zakon.Majeńka jesteś głupsza niż ustawa przewiduje
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Napisz to jeszcze raz po polsku przestrzegając polskiej interpunkcji.
Wiesz, chodzi o kropki i przecinki. To ma znaczenie, a potrafi to znaczenie zdania odwrócić o 180 stopni.
O co Tobie chodziło?
Dziewczyny wozi się nie na ramie roweru, tylko na własnej ramie. Nie każdy potrafi utrzymać.
Akurat sens jest jeden: c🤬ja się znasz na takich sportach.
Akurat sens jest jeden: c🤬ja się znasz na takich sportach.
No jasne, że nie mam pojęcia! Nie robiłem tego już naprawdę kupę lat.
Kiedy zaczynałem się tym z kolegami bawić, to w użytku mieliśmy SW 5, UT 15, RL 10 i PTcH 8. Wiesz wogóle co to jest?
Widziałeś to kiedyś?
Zaczynałem to robić w 1979 roku i w tym czasie twój ojciec ciebie jeszcze nie wytrysnął.
Zamknij się w tej piwnicy od środka, bo cie jeszcze ktoś na śmieci wyrzuci i tego nie zauważy.
No jasne, że nie mam pojęcia! Nie robiłem tego już naprawdę kupę lat.
Kiedy zaczynałem się tym z kolegami bawić, to w użytku mieliśmy SW 5, UT 15, RL 10 i PTcH 8. Wiesz wogóle co to jest?
Widziałeś to kiedyś?
Zaczynałem to robić w 1979 roku i w tym czasie twój ojciec ciebie jeszcze nie wytrysnął.
Zamknij się w tej piwnicy od środka, bo cie jeszcze ktoś na śmieci wyrzuci i tego nie zauważy.
No właśnie nie masz pojęcia stary pryku. Kolejny raz to udowodniłeś.
No właśnie nie masz pojęcia stary pryku. Kolejny raz to udowodniłeś.
Ja może zakończę ten dyskurs ze zj🤬ym debilem w ten pasujący do ciebie sposób.

Jak mnie wk🤬ia ukrainski i rosyjski.
to dlatego że kacapy i widlarze są k🤬ami z matek kurew i są robieni psim c🤬jem na gnoju